Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Gyerekek ezt már ne…egészségügyi hivatal pár perce bejelentette az ÉV LEGROSSZABB hírét!>>
Mindenegyben Blog - 2021. február 03. (szerda), 13:46

Gyerekek ezt már ne…egészségügyi hivatal pár perce bejelentette az ÉV LEGROSSZABB hírét!>> (2. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2021 feb 03

Ezzel egy időben a tartományok elindították a nyolcvan év felettiek vakcinázási regisztrációját. A régióktól kidolgozott internetes foglalási felületek teljesen lefagytak a túljelentkezéstől.

A vakcinaszállítmányok rendszeres érkezése esetén a legidősebbek kapnak oltást. A nyolcvan év felettiek száma meghaladja a négymilliót. Az olasz gyógyszerügynökség (Aifa) korábban az AstraZenecát csak ötvenöt év alatt ajánlotta. Az Aifa kedden azonban úgy pontosított, hogy ez az oltóanyag az ötvenöt felettieknek is beadható, ha nem krónikus betegek.

Hirdetés
[ ]

A lombardiai vakcinázási kampány élére kinevezett Guido Bertolaso, az olasz polgári védelem volt vezetője, keddi sajtótájékoztatóján bejelentette, hogy a tízmilliós térség lakosságát júniusig be akarják oltani.

(Ez is érdekelheti: Már Magyarország kapuit döngetheti a koronavírus mutáns változata – A virológus szerint már nálunk is jelen van)

"Február-márciusban a vakcinák lassú érkezését várjuk, de utána maximális sebességre kapcsolhatunk" - hangoztatta. Lombardiában az idősek február 24-től regisztrálhatnak.

Sandra Zampa egészségügyi államtitkár úgy nyilatkozott, hogy "hatalmas erőfeszítéssel" októberig az lakosság hetven százalékát be akarják oltani.

A minisztérium adatai szerint több mint kétmillió személyt oltottak be, ebből több mint 683 ezren kaptak már második dózist. A halottak száma kedden túllépi a 89 ezret.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés