Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Gyerekek ez már nem játék! Sokan haltak meg!1 perce jött az ijesztő adat! MA REGGELRE ISZONYATOS SZÁMÚ ÚJ FERTŐZÖTT LETT, más szomorú dolog is történt az éjjel! Mi történt???
Mindenegyben Blog - 2020. december 04. (péntek), 10:02

Gyerekek ez már nem játék! Sokan haltak meg!1 perce jött az ijesztő adat! MA REGGELRE ISZONYATOS SZÁMÚ ÚJ FERTŐZÖTT LETT, más szomorú dolog is történt az éjjel! Mi történt??? (2. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2020 dec 04

A kormányfő a felvételen felidézi, hogy december 11-én lejárnak korábban meghozott korlátozó intézkedések.    "Legkésőbb hétfő reggel az operatív törzs ülésén döntéseket szeretnénk hozni. A karácsony és az újév kereteiről is döntést kell hoznunk: hogyan ünnepeljünk, hogyan lehetünk, hogyan nem lehetünk együtt" - fogalmazott.    Hozzátette, megalapozott döntésekre van szükség. A nap folyamán meghallgatta azoknak a járványügyi szakembereknek a véleményét, akik eddig is segítették a kormány munkáját.    "A konzultációkat tehát megindítottuk, holnap és holnapután pedig folytatni fogom őket. Hétfőn döntések várhatók" - mondta Orbán Viktor.

MTI 2020. december 3.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés