MindenegybenBlog

Gólyahír: kislánnyal bővült Hosszú Katinka családja! -fotó

Hosszú Katinka, a háromszoros olimpiai aranyérmes úszónő, Facebookon osztotta meg a hírt, hogy világra jött a kislánya. A bejegyzés alatt sokan gratuláltak neki és Gelencsér Máté férjének.

A 34 éves Iron Lady becenevű Hosszú Katinka márciusban jelentette be, hogy várandós, vasárnap pedig elárulta, hogy Layber-Gelencsér Kamília a kislányuk neve

A világ csodája számunkra! Már most nagyon szeretünk

írta Hosszú Katinka a bejegyzésében

Nem tudjuk biztosan, hogy mikor született meg Hosszú Katinka kislánya, de érdekes egybeesés, hogy éppen 2016. augusztus 6-án nyerte meg az első olimpiai aranyérmét 400 méteres vegyesúszásban Rióban4.

A sportolónő korábban azt mondta, hogy az anyaság nem jelenti számára a versenysport végét5.

Terveim szerint fogtok még így látni, jelenleg nem azt mondom, hogy ez a lezárása ennek a fejezetnek6. Szerencsére mindent elértem, sőt többszörösen, amit szerettem volna, egy sportolónak ez mindig nagy megnyugvást jelent.

válaszolta Hosszú Katinka arra a kérdésre, hogy láthatják-e még a rajongók a vízben küzdeni vagy koncentrálni a rajt előtt.Nemrégiben Hosszú Katinka nyílt levélben jelezte, hogy nem kapta meg a lehetőséget, hogy elindítsa a saját úszóakadémiáját. A levél nagy felháborodást keltett a sportolói közösségben.

Sajnálatos módon, úgy látszik, a sportban az egyéni érdekek még mindig megelőzhetik a szakmai érdekeket. Így nem kaptam meg a lehetőséget, hogy az Úszóakadémiámat elkezdhessem. A sportvezetésben sokan a saját pozíciójukat tartják a legfontosabbnak, nem pedig a sport fejlődését

fogalmazott levelében a háromszoros olimpiai bajnok úszó.

2023-08-06 16:28:43 - Mindenegyben Blog