Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
GÁZZAL FŰTŐK FIGYELEM! VADONATÚJ kötelező fizetnivaló JÖN A GÁZZAL fűtőknek! Nem is akármilyen összeg! Ezt nem tesszük zsebre!
Mindenegyben Blog - 2023. szeptember 24. (vasárnap), 09:40

GÁZZAL FŰTŐK FIGYELEM! VADONATÚJ kötelező fizetnivaló JÖN A GÁZZAL fűtőknek! Nem is akármilyen összeg! Ezt nem tesszük zsebre! (2. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2023 szept 24

A szervezet szerint reális lehetőség lenne arra, hogy a gáz helyett hidrogén elégetésével termeljük meg otthonunk számára a hőt. A jelentés szerint az ilyen típusúak nagyjából csak 40 ezer forinttal kerülnének többe, mint a jelenlegi gázkazánok.

Hirdetés
[ ]

Ugyanakkor ez a technológia valószínűleg csak a háztartások 11 százalékát fűti majd, mert a hidrogén korlátozott mennyiségben érhető el. Persze, ez nem feltétlenül baj, hiszen a geotermikus energia is használható fűtésre. Más kérdés, hogy az a hidrogénüzemű kazánnál is jóval drágább technológia – írja a BBC.

Ahhoz, hogy a párizsi klímaegyezményben foglalt 1,5 Celsius-fokos globális átlaghőmérséklet-emelkedést tartani lehessen, 2030-ra felezni kellene a világ üvegházhatású gázkibocsátását, 2050-re pedig meg is kellene szüntetni.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés