MindenegybenBlog

Fülhallgatóval a fülében aludt az épület beomlásakor a Tamási Áron Gimnázium elhunyt diákja!

Az a 17 éves lány, aki a székelyudvarhelyi kollégium egyik épületének összeomlása során a törmelék alá szorult, továbbra is kritikus állapotban van. Ebben a balesetben egy 17 éves fiú életét vesztette, és több diák megsérült. A tragédia idején a helyszín közelében földmunkákat végeztek, jelenleg még vizsgálják, hogy ez befolyásolta-e az épület összeomlását. A Hargita megyei rendőrség gondatlanságból elkövetett emberölés miatt indított eljárást.

A székelyudvarhelyi Tamási Áron Gimnáziumnál gyertyák és virágok sorakoznak. Hétfő estétől kezdődően egyre több gyertya kerül elhelyezésre a részvétnyilvánítók által. A középiskolás diákokat mélyen megrendítették az események, nehezen tudják felfogni társuk elvesztését. „Fontosnak érzem, hogy megemlékezzünk, mert egy ártatlan diáktársunkat veszítettük el, aki a romok alá került” – nyilatkozta László Adrienn, a gimnázium egyik tanulója.

A nap folyamán diákok gyűltek össze a romok helyszínén. A székelyudvarhelyi Tamási Áron Gimnázium kollégiumának egy része hétfő délután dőlt össze.

nem tudják feldolgozni, hogy elveszítették az egyik társukat.

„Nagyon fontosnak tartom, hogy itt most megemlékezzünk, hiszen egy olyan diáktársunkat veszítettük el, aki ártatlanul a romok alá került” – mondta László Adrienn, a gimnázium egyik diákja.

Egész nap diákok gyülekeztek a romoknál. A székelyudvarhelyi Tamási Áron Gimnázium kollégiumának egy része hétfőn délután omlott össze.

2023-12-20 11:29:59 - Mindenegyben Blog