MindenegybenBlog

Frontálisan karambolozott az RTL Klub sztárja: hatalmas sebességgel csapódott beléjük egy autó

Dombóvári Vanda és párja komoly balesetet szenvedtek: frontálisan ütköztek egy furgonnal. 

Dombóvári Vanda és párja Dány felé tartottak autójukkal, amikor egy furgon beléjük csapódott. Egy szemtanú beszámolója szerint nagy sebességgel történt az ütközet. 

"Nagy sebességgel frontálisan belecsapódott abba a személyautóba, amiben Vandáék utaztak.Megpördültek, felborultak, majd egy fának csapódtak.Csoda, hogy kiszálltak az autóból, a biztonsági feleszerelések megmentették az életüket" - mondta el a látottakat a szemtanú. A vétkes sofőr először autójával akart elhajtani a helyszínről, de mivel az nem indult, végül segítségnyújtás nélkül, gyalog távozott. A rendőröknek végül sikerült elfogniuk. Dombóvári Vanda elmondta, hogy vannak most, a baleset után.

"Kisebb karcolásokkal úsztuk meg a balesetet,nekem a nyakam és a fejem sérült, enyhe agyrázkódással kerültem kórházba,de már itthon vagyunk mindketten. Az életemet a drágámnak köszönhetem, aki még az ütközés közben is engem védett, de a biztonsági övnek is sokat köszönhetünk" - mondta a balesetről a Blikknek a műsorvezető. Hozzátette, hiába látták, hogy áttért a sávjukba a furgon, már nem tudták elkerülni a balesetet. "Hatalmas csattanás volt, óriási trauma és ami szomorú, hogy a vétkes sofőr elmenekült a helyszínről. A legfontosabb, hogy senkinek nem esett komoly baja, mi pedig szeretnénk minél előbb magunk mögött hagyni ezt a szörnyűséget, mert nagyon megviselt minket. Az biztos, hogy újraértékeltem az életemet" - árulta el.

[LAPOZAS]

címlapfotó:illusztráció 

2021-12-07 08:42:50 - Mindenegyben Blog