MindenegybenBlog

FRISS!! Most jelentették be a felfoghatatlan hírt Karsai Dánielről.. 1 perce néma csend 🙏

Karsai Dániel halálát kívánta élő videóban Szakács István a Fidesz megmondó embere. Ez már bűncselekmény?!videó lent

Lehet ennél is rosszabb? Miért engedi a Fidesz, hogy egy ilyen ember képviselje őket? Nem érzik ezt kínosnak? Más szóvivőik legalább koherensen és értelmesen beszélnek, nem pedig össze-vissza, és főleg nem ilyen stílusban, mint Szakács. Ha a Fidesz helyében lennék, sürgősen eltüntetném őt a nyilvánosság elől, mert csak tovább rontja a megítélésüket.A videó meg magáért beszél. Szakács a nagybeteg Karsai halálát kívánja.. Ennél van még lejebb?!

@a..n..i..t..a

♬ оригинальный звук - 🇺🇿 RETRO STARS 🇺🇿✅

Írtunk egy szép verset Szakács Istvánnak,oszd meg te is hogy eljusson hozzá :

Volt egyszer egy Szakács István, ki videóban gyűlöletet szórt, A Fidesz színeiben harsogva, Karsai Dánielt megátkozva dőlt. "Ez már bűncselekmény?" – kérdezi most a nép, S hiszi, hogy ennél mélyebbre már nem süllyedhet még.

"Lehet ennél is rosszabb?" – kérdi minden száj, Miért engedi a Fidesz, hogy ilyen ember rájuk száll? Szóvivőik legalább összeszedetten beszélnek, Nem úgy, mint Szakács, ki csak szitkokat zeng.

Ha Fidesz volnék, gyorsan eltüntetném e személyt, Hisz rontja a megítélést, egyre mélyebb színt fest. A videó magáért beszél, ahogy Szakács szól, Karsai halálát kívánva, s gyűlölettel szór.

Ó, Szakács István, te szónokok gyöngye, Ékesszólásodnál csak a gyűlöleted bővebb. Nyilvánosan rontod pártod nevét, S kérdi a nép, ennél lehet-e még sötétebb az ég?

Lehet, hogy hősként gondoltad magad, De csak nevetség tárgyává váltál aznap. Még a Fidesz is pirulhat miattad, Hisz ilyen szóvivőt még ők sem akarnak.

Így hát, Szakács, tudd meg jól, A gyűlölet sosem célravezető. Lehet, hogy szavaid célt érnek ma, De a történelem nem felejti, hogy micsoda balga.

Egy perc néma csend 🙏, Mert szavaid, Szakács, több sebből véreznek fenn. A gyűlölet helyett jobb volna a béke, De most mindenki csak nevet – te vagy a téma fő színtere.

Oszd meg ha te is elitéled az ilyen rosszmájú  embert 

Most jött a fájdalmas, és drámai végzetes hír Karsai Dánielről.. nincs tovább esély..

Strasbourgi Emberi Jogok Európai Bírósága Döntése Karsai Dániel Ügyében

A Strasbourgi Emberi Jogok Európai Bírósága csütörtökön meghozta döntését Karsai Dániel alkotmányjogász ügyében. A bíróság 6:1 arányban nem találta megalapozottnak a magánélethez való jog sérelmét. Az ítélet szerint a 8. cikk alapján benyújtott panasz önmagában, a 14. cikk alapján benyújtott panasz pedig a 8. cikkel együttesen elfogadható, de a kereset többi része egyhangúlag elfogadhatatlan.

A Bíróság Indoklása

A bíróság indokolásában kifejtette, hogy a 8. cikket önmagában véve nem sértették meg. Ezen túlmenően, a 14. cikket a 8. cikkel összefüggésben sem találták megsértettnek. A döntés alapját képező érvek között szerepelt, hogy a panasz nem állt összhangban az Egyezmény vonatkozó cikkeinek megsértésére vonatkozó kritériumokkal.

Következmények és Jövőbeli Kilátások

Ez az ítélet jelentős hatással lehet a hasonló jellegű jogi ügyek jövőbeni megítélésére. Karsai Dániel ügyében hozott döntés precedensként szolgálhat, ami befolyásolhatja a magánélethez és a diszkriminációmentességhez való jogot érintő perek kimenetelét. A bíróság egyhangúlag elfogadhatatlannak nyilvánította a kereset többi részét, ami szintén fontos üzenetet közvetít a jogi közösség számára.

.....

2024-06-15 06:51:29 - Mindenegyben Blog