MindenegybenBlog

Fordulat az Ügyben: 1 perce érkezett a hír Agócs Toborról

Fordulat az Ügyben: A Bántalmazott Gyermek Édesanyja Cáfolja a Karateedző Állításait

Agócs Tibor, aki a „a tenyerén hordozta” a hétéves kisfiút, akit a szolnoki kalandparkban brutálisan felrúgott, most levelet írt a történtekről. A karateedző, aki jelenleg külföldön nyaral, levelében azt állítja, hogy volt tanítványa, aki szexuális zaklatással vádolja őt, „maga ajánlkozott fel neki kislányként”.

Azonban az elmúlt napokban sorra szólalnak meg Agócs korábbi tanítványai, akik mind azt állítják, hogy az „edző” súlyosan bántalmazta őket, egyikük pedig nemi erőszakkal is megvádolta őt.

A rendőrség eljárást indított Agócs Tibor ellen, bár kihallgatására egyelőre nem került sor, mivel a szadista edző jelenleg külföldön tartózkodik. A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság szerint garázdaság gyanúja miatt folytatják az eljárást, és vizsgálják, hogy más súlyosabb bűncselekmény is történt-e.

Agócs Tibor a TV2-nek juttatta el levelét, amelyben kiskorú tanítványa „maga ajánlkozott fel” neki. Nádasi Adrienn beszámolt arról, hogy a férfi folyamatosan rettegésben tartotta, halálosan megfenyegette és nemi erőszakot követett el ellene. „Ha nem ellenkeztél volna, akkor ez nem így történt volna, hanem élvezted volna” – idézte fel a fiatal nő Agócs szavait.

Agócs Tibor – pihenését megszakítva – a Tényeknek küldött levelében is kifejezte nemtetszését a róla készült riport miatt. Állítása szerint volt tanítványát „kirívó viselkedése” és a karate szellemiségének megsértése miatt távolították el az egyesületből.

Az edző áldozatai közül sokan nevüket és arcukat nem vállalva nyilatkoztak, tartva a retorzióktól. Kizárólag Nádasi Adrienn vállalta arcát. Az RTL-nek nyilatkozva Agócs tagadta, hogy bántalmazta tanítványait, és közölte, ügyvédjével jogi lépést tesz a „rágalmazók” ellen.

Nem hajlandó vagy nem mer hazajönni külföldről a kisfiút felrúgó karateedző, Agócs Tibor

A 7 éves kisfiút felrúgó karateedző, Agócs Tibor, úgy tűnik, nem kapkodja el a bocsánatkérést. Az édesanyának azt mondta, hogy csak a hónap végén tér haza külföldről, és akkor fog bocsánatot kérni a kisfiútól. Nyilvánvalóan az időhúzás a célja.

Az édesanya elmondta, hogy az edző sms-ben írta meg neki bocsánatkérését, miközben ő jelenleg nyugodtan nyaral külföldön.

Agócs azt is állította, hogy „a tenyerén hordta” a kisfiút, akit a szolnoki kalandparkban felrúgott, majd hidegvérrel elsétált.

 A bántalmazott gyermek édesanyja ezt határozottan cáfolta, és kijelentette, hogy nem tud arról, hogy a karateedző a „tenyerén hordta” volna kisfiát az eset után. Hozzátette, hogy nem engedi többé a gyermekét ilyen ember közelébe, és pszichológus segítségét kérik a történtek feldolgozásához.

„Engedni fogom, mert szeretném, hogy Rolinak mondja meg, hogy ő semmi rosszat nem csinált, és ezt nem érdemelte” – mondta Tóthné Nagy Judit, a bántalmazott kisfiú édesanyja.

Az édesanya tételesen cáfolta Agócs állításait, miszerint a karateedző sem helyben, sem később, a buszon nem kért bocsánatot a kisfiútól. Azt is elmondta, hogy a bántalmazásról kezdetben ő sem tudott, amikor beíratta gyermekét a karatéra.

„Az elmúlt napokban annyi rosszat hallottam erről az emberről, hogy nem szeretném többé a gyermekemet a közelébe engedni” 

– fogalmazott az édesanya, hozzátéve, hogy pszichológus szakember segítségét kérik a kisfiú számára, aki mély traumát szenvedett el.

Garázdaság miatt nyomoznak

Mint hírportálunk is beszámolt, az ügyben garázdaság miatt indult eljárás. A TV2-nek nyilatkozó ügyvéd szerint ennél súlyosabb is lehet tette.

„Egy mozdulattal is el lehet követni kiskorú veszélyeztetését, amely egytől öt évig tartó szabadságvesztéssel fenyeget. Ebben az esetben az a komoly kérdés, hogy a bíróság rövidebb tartalmú, végrehajtandó, vagy egy hosszabb tartalmú, felfüggesztett szabadságvesztés szab-e ki” – fogalmazott dr. Borbély Zoltán.

2024-07-22 06:23:15 - Mindenegyben Blog