Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Figyelmeztetést adott ki a Magyar Posta minden állampolgárnak
Mindenegyben Blog - 2023. július 14. (péntek), 20:41

Figyelmeztetést adott ki a Magyar Posta minden állampolgárnak (2. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2023 júl 14

Továbbá, fontos, hogy rendszeresen frissítsük az eszközeinken futó biztonsági programokat és operációs rendszereket, valamint gondoskodjunk megbízható vírusvédelmi szoftver telepítéséről.

Hirdetés
[ ]

Ez nagyon fontos és érdemes megfogadni ezeket az óvintézkedéseket. Amint említették, mindig ellenőrizzük az e-mail vagy SMS feladóját, és vegyük figyelembe, hogy a Magyar Posta hivatalos kommunikációja nem érkezik külföldi telefonszámokról vagy “.com” végződésű e-mailcímekről.Ha gyanús vagy kétséges üzenetet kapunk, ne kattintsunk a benne szereplő hivatkozásokra, és ne adjunk meg személyes adatokat. Ehelyett közvetlenül ellenőrizzük a Magyar Posta hivatalos weboldalát vagy ügyfélszolgálatát, hogy valóban tőlük érkezett-e az üzenet.

Ezzel megelőzhetjük, hogy személyes adataink illetéktelen kezekbe kerüljenek, és megóvjuk magunkat az adathalászattól.Köszönjük, hogy megosztotta ezeket a figyelmeztetéseket. Nagyon fontos tudni, hogy mire kell odafigyelni az adathalászat és a csalások elkerülése érdekében. Az ismeretlen feladó, a gyanús vagy rosszul megfogalmazott üzenetek, a helyesírási hibák vagy a túlzottan sürgető hangvétel mind jelek lehetnek arra, hogy az üzenet nem valódi. Érdemes megfontolni, hogy vásároltunk-e valóban csomagot, mielőtt fizetésre kérnek bennünket.

Emellett a túl kedvező ajánlatok, drága nyeremények ígéretei is gyanakvásra adhatnak okot. Legyünk körültekintőek, és soha ne osszuk meg személyes vagy pénzügyi információinkat gyanús vagy nem megbízható forrásokkal.

Ha bizonytalanok vagyunk, mindig ellenőrizzük a hivatalos forrásokat, például a Magyar Posta hivatalos weboldalát vagy ügyfélszolgálatát.

Kapcsolódó cikkünk
Közel 100 postafiókot zárt be csütörtöktől a Magyar Posta – dolgozókat is elbocsátottak

Közel 100 postafiókot zárt be csütörtöktől a Magyar Posta – dolgozókat is elbocsátottak

Postabezárások és...

Elolvasom a cikket
Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés