Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
FIGYELEM!PERCEINK VANNAK HÁTRA: BRUTÁLIS FELHŐSZAKADÁS ÉRKEZIK,: Magyarország felére riasztás jött – Aki itt él, zárjon be mindent, hatalmas vihar érkezik, mutatjuk mikor!
Mindenegyben Blog - 2023. augusztus 05. (szombat), 23:48

FIGYELEM!PERCEINK VANNAK HÁTRA: BRUTÁLIS FELHŐSZAKADÁS ÉRKEZIK,: Magyarország felére riasztás jött – Aki itt él, zárjon be mindent, hatalmas vihar érkezik, mutatjuk mikor! (2. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2023 aug 05

A Duna vonalában, illetve attól keletre éjjel is több hullámban érkezhetnek - délről észak felé haladó - zivatarok. Újabb heves zivatarokra kisebb számban inkább már csak az ország északkeleti megyéiben van esély. A zivatarokat viharos széllökés (jellemzően 60-90 km/h), jégeső (1-3 cm) és felhőszakadás (ált. 20-50 mm) kísérheti. A heves zivatarok környezetében károkozó szélroham (> 90 km/h) és nagyobb méretű jég (~3-5 cm) is előfordulhat. Az egymást követő cellákból éjszaka a középső és keleti tájakon lokálisan akár a havi országos átlagos csapadékmennyiségnél (~60 mm) is több hullhat néhány óra leforgása alatt, illetve domborzattól függően villámárvíz is kialakulhat.

Vasárnap éjfélig:

Reggel, délelőtt a kiterjedtebb zivatartevékenység súlypontja egyre inkább az északkeleti területekre tevődik át, főként Borsodban, Szabolcsban még előfordulhat akár hevesebb zivatar is erősen viharos széllökések (> 90 km/h), felhőszakadás (> 25-40 mm) kíséretében, esetleg jégeső is lehet. Kisebb számban, de a nap hátralévő részében továbbra is kialakulhat zivatar arrafelé, emellett főként a délnyugati tájakon van esély dörgésre, villámlásra. A heves zivatarok esélye azonban jelentősen csökken a nap második felében.

(Megj.: Az északnyugatira, nyugatira forduló szelet vasárnap napközben elsősorban a Dunántúli-, valamint az Északi-középhegység magasabb részein zivatartól függetlenül is kísérhetik viharos (> 60 km/h) lökések.)

2023.08.05. 20:42 Országos Meteorológiai Szolgálat

Hirdetés
[ ]

Pest vármegye Jel Fok Esemény Leírás Zivatar Figyelem! Zivatar alakulhat ki. Elsődleges veszélyforrást a villámlás jelent, emellett esetenként szélerősödés, jégeső előfordulhat!

Hirdetés

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés