Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Figyelem!! Július 1-től, 100%-os vissza nem térítendő támogatásra pályázhat! Családi ház felújítása még a nyáron önerő nélkül! Ossza meg, hogy NE maradjon le róla más sem – Nem kell mást tenni csak ILYEN könnyedén igényelnie:
Mindenegyben Blog - 2018. június 24. (vasárnap), 15:06

Figyelem!! Július 1-től, 100%-os vissza nem térítendő támogatásra pályázhat! Családi ház felújítása még a nyáron önerő nélkül! Ossza meg, hogy NE maradjon le róla más sem – Nem kell mást tenni csak ILYEN könnyedén igényelnie: (3. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2018 jún 24

Bernáth Tamás, az MFB elnök-vezérigazgatója elmondta: Az ügyfélközpontúság elvét szem előtt tartva kiemelt cél a hitelfelvétel folyamatának egyszerűsítése. Mostantól a magánszemélyként hiteligénylők kevesebb időráfordítással és egyszerűbben tölthetik ki a hitelkérelmi nyomtatványt, a dokumentum terjedelme ugyanis az eddigi 49 oldalról 13 oldalra csökkent.– emlékeztetett Bernáth Tamás.

A hitelügyletben szereplők részére mostantól blokkonként állnak rendelkezésre a különböző nyilatkozatok, melyek kitöltését rövid és egyszerű útmutatók segítik. A lakossági energiahatékonysági hitelhez a jövőben sem kapcsolódnak egyéb költségek, mint például a kezelési költség vagy az előtörlesztés díja.

Hirdetés
[ ]

Az ügyfelek országszerte 642 MFB Ponton igényelhetik a nulla százalékos energiahatékonysági hitelt, illetve előzetes online hitelbírálati kérdőívet is kitölthetnek a www.mfb.hu oldalon.

Az új termékdokumentációk, valamint a módosításokat tartalmazó teljes lista az alábbi linkeken érhetőek el:

GINOP: https://www.palyazat.gov.hu/mdosult-a-lakpletek-energiahatkonysgnak-s-megjul-energia-felhasznlsnak-nvelst-clz-hitel-elnevezs-ginop-841-a-17-azonost-jel-hitelprogram-termkdokumentcija

VEKOP: https://www.palyazat.gov.hu/mdosult-a-lakpletek-energiahatkonysgnak-s-megjul-energia-felhasznlsnak-nvelst-clz-hitel-elnevezs-vekop-521-17-azonost-jel-hitelprogram-termkdokumentcija

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés