Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Figyelem!! Július 1-től, 100%-os vissza nem térítendő támogatásra pályázhat! Családi ház felújítása még a nyáron önerő nélkül! Ossza meg, hogy NE maradjon le róla más sem – Nem kell mást tenni csak ILYEN könnyedén igényelnie:
Mindenegyben Blog - 2018. június 24. (vasárnap), 15:06

Figyelem!! Július 1-től, 100%-os vissza nem térítendő támogatásra pályázhat! Családi ház felújítása még a nyáron önerő nélkül! Ossza meg, hogy NE maradjon le róla más sem – Nem kell mást tenni csak ILYEN könnyedén igényelnie: (2. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2018 jún 24
Hirdetés
[ ]

A 2018. január 8-tól hatályos módosítások eredményeként természetes személyek esetében 2 millió forintról 5 millió forintra emelkedett a biztosítéknyújtás értékhatára. Ez azt jelenti, hogy az eddigihez képest jóval nagyobb összegű kölcsön érhető el fedezet nyújtása nélkül, valamint az 5 millió forintot el nem érő hitelügyletek esetében a szerződéseket elegendő egyoldalú, tartozáselismerő okiratba foglalni, ami jelentős költségmegtakarítást jelent az ügyfeleknek.

Fontos változás az is, hogy a jóváhagyott kölcsönösszeg maximum 50%-ának erejéig bevezetésre került a szállítói előleg igénybevételének lehetősége teljesítési igazolás csatolása nélkül. Emellett kedvezően változik az elfogadható készpénzfizetési számlák összege is: az eddigi 300 ezer forint helyett a kölcsönösszeg maximum 50%-áig, de legfeljebb 1,5 millió forintig nyújtható be és fogadható el készpénzfizetési számla a beruházás elszámolhatóságával kapcsolatban.

Szintén kedvező változás, hogy az MFB már olyan ingatlanokat is elfogad a kölcsön biztosítékaként az 5 millió forintot elérő vagy azt meghaladó kölcsönügyletek esetében, melyeknél a megelőző jelzálogjogi ranghelyeken Családi Otthonteremtési Kedvezményből (CSOK), adó-visszatérítési támogatásból, illetve ezen támogatásokhoz kapcsolódó pénzintézeti kölcsönből és/vagy munkáltatói kölcsönből adódó jelzálogjog szerepel.

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés