Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Figyelem! Hamarosan 200 forintos literenkénti árért tankolhatunk a hazai kutakon! Elképesztő az oka! Erről mindenkinek tudnia kell!
Mindenegyben Blog - 2018. június 23. (szombat), 17:50

Figyelem! Hamarosan 200 forintos literenkénti árért tankolhatunk a hazai kutakon! Elképesztő az oka! Erről mindenkinek tudnia kell! (3. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2018 jún 23
Hirdetés
[ ]
Forrás: BP 2017 Energy Outlook

A BP alapeseti forgatókönyvéhez képest két, radikálisabb szcenáriót is vizsgál: a 'digitális forradalom' forgatókönyv az alapesetinél sokkal gyorsabb technológiai fejlődést tételez fel, amely azonban az eletromos autók elterjedését és az akkumulátorköltségek csökkenését nem érintené érdemben. Miután még a hagyományos, belsőégésű motorral feleszerelt önvezető autók is mintegy 25 százalékkal üzemanyaghatékonyabbak, mint az ember vezette járművek, ez a szcenárió jóval kisebb keresletnövekedéssel számol az autók részéről az olajalapú üzemanyagok iránt 2035-ig, mint az alapeseti. A kereslet tehát, ha csak szerény mértékben is, de ebben az esetben is tovább bővülne, 19 millióról valamivel több mint 20 millió hordó/napra.

Forrás: BP 2017 Energy Outlook

Az úgynevezett 'elektromos forradalom' forgatókönyv értelemszerűen az elektromos autók jóval gyorsabb elterjedésével számol, mint alapesetben. Ennek értelmében 2035-re az eredetileg feltételezett 100 millió helyett 500 millióra bővülne az elektromos autók száma, ami az alapeseti forgatókönyvhöz képest már több mint 6 millió hordóval mérsékelné a globális autóflotta olajigényét. Így ebben az esetben 2035-re a világ autóflottájának olajigénye 16 millió hordó/nap körüli szintre süllyedhetne a 2015-ös 19 millióról, miközben a flotta tagjainak száma megduplázódna.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés