Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Figyelem! Ha ilyet lát a testén azonnal forduljon orvoshoz, napokat se várjon, haladéktalanul keresse fel a bőrgyógyászatot! Egyre gyakoribb!
Mindenegyben Blog - 2019. július 30. (kedd), 16:56

Figyelem! Ha ilyet lát a testén azonnal forduljon orvoshoz, napokat se várjon, haladéktalanul keresse fel a bőrgyógyászatot! Egyre gyakoribb! (2. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2019 júl 30

Jade-nak 24 éves korában bőrrákos lett! Ahhoz, hogy az orvosok megmentsék Jade arcát, hatalmas lyukat kellett vágniuk az orrába.

Hirdetés
[ ]

Hogy kitöltsék az űrt, hiszen Jade arca teljesen eltorzult, további plasztikai beavatkozásra volt szükség: egy 15 cm-es bőrdarabot távolítottak el mellkasáról, amit majd beültettek az orrába. Nagy hegek maradtak a testén, de a családtagok örültek, hogy nem kellett sugarazni és kemoterápiás kezelésre sem volt szükség. De a hegeket és a fájdalmat is nehezen tudta elviselni.

Jade azzal a céllal tette közzé ezeket a sokkoló felvételeket, hogy figyelmeztesse az embereket a túlzott napozás és a szolárium veszélyére. Ezért tette közzé a borzalmas képeket a sebeiről. Azt szeretné, ha más fiatalok tanulnának az ő esetéből. “Az okos más hibájából tanul,az ostoba a sajátjából sem.”

Ma azt mondja: “Természetesen sajnálom, amiért olyan fiatalon tönkretettem a bőrömet. De szerencsére sikerült korán felfedezni és kezelni a bőrrákot. Régebben gyakran jártam szoláriumba, de ma már nem teszem.” Jade most élvezi a fehér bőrét.

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés