Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Figyelem! Ajándék pénzt ad az állam tető cserére, ablak cserére, új fűtésre, hőszigetelésre! Tájékozódj, mert milliókról van szó! Nincsenek szigorú feltételek! Részletek itt
Mindenegyben Blog - 2017. november 01. (szerda), 23:15

Figyelem! Ajándék pénzt ad az állam tető cserére, ablak cserére, új fűtésre, hőszigetelésre! Tájékozódj, mert milliókról van szó! Nincsenek szigorú feltételek! Részletek itt (3. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2017 nov 01

Nem árt előre tervezni és megéri lakáscélú megtakarítást indítani, mert az állami támogatás kihasználásával , havi pár ezer forintos ráfordítással már a futamidő végén belevághatunk otthonunk korszerűsítésébe, amely már visszahozhatja az árát az alacsonyabb rezsicsekkek formájában.

Hirdetés
[ ]

Ugyancsak a Pénzcentrum kalkulátora segítségével össze lehet hasonlítani a különböző lakástakarékok ajánlatait. Ha havonta 20 ezer forintot tennénk félre, akkor a Fundamenta Lakáskasszánál: 4 év alatt már 1 311 587 forinttal leszünk gazdagabbak. Az Erste bank lakástakaréknál , négy év alatt már 1 250 520 forint lesz a megtakarításunk. Ugyanez alatt az idő alatt az OTP-nél 1 198 204 forint gyűjthet össze, az Aegonnál havi 20 ezer forintos utalással négy év múlva már 1 198 388 forinttal lennénk gazdagabbak.Ebből az összegből már nyugodtan belevághatnuk a lakáskorszerűsítésbe.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés