Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
FELHÍVÁS 40 ÉV FELETTIEKNEK!Olyan katasztrófa vár a negyvenesekre, amit talán SOHA nem tudnak kiheverni! !! Ha Ön is elmúlott 40, akkor erről érdemes minél előbb tájékozódnia, mert MOSTANTÓL van oka aggodalomra! >>>
Mindenegyben Blog - 2020. február 02. (vasárnap), 10:30

FELHÍVÁS 40 ÉV FELETTIEKNEK!Olyan katasztrófa vár a negyvenesekre, amit talán SOHA nem tudnak kiheverni! !! Ha Ön is elmúlott 40, akkor erről érdemes minél előbb tájékozódnia, mert MOSTANTÓL van oka aggodalomra! >>> (2. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2020 feb 02

15 és 20 év szolgálati idő között résznyugdíjra vagy jogosult. Ha nincs meg a megfelelő szolgálati időd, vásárolhatsz magadnak maximum öt évet, de ennek ára a minimálbér 34%-a minden egyes hónapra. 15 év szolgálati idő alatt csak segélyt kaphatsz, résznyugdíjat sem.

Tehát: összeadják a szolgálati időket, attól is függően, hogy az adott évben mennyit dolgoztál. (Mondjuk fél évig munkanélküli voltál, akkor arra az évre csak fél évet számolnak be. Akkor is, ha végig dolgoztál, de csak minimálbéres négy órában voltál bejelentve.) A szolgálati időbe az 1988 előtti ledolgozott évek is beleszámítanak.

Hirdetés
[ ]

20 év szolgálati időnél a nettó átlagjövedelmed 53%-át kapod jelenleg. Utána évenként 2%-kal többet, majd 25 év szolgálati idő felett 36 évig 1%-kal többet, utána másféllel többet, negyven év felett pedig 2%-kal többet, egész 100%-ig.

EZ IS ÉRDEKELHETI :A szemölcs legnagyobb ellensége: ezzel a legmakacsabb is elmúlik! Nagyanyámtól tanultam ezért nincs rajtam egyetlen szemölcsöm sem! Ezt bezzeg nem hangoztatják a gyógyszerészek!Itt olvashatja a részleteket!

Vagyis 25 év szolgálati idő esetén jelenleg az átlag nettód 63%-át kapod, 35 évnél 73%-át, 45 év után a 90%-át.

Ennyi az egész. Azonban erre a lóra ne fogadj sok pénzzel, mert biztos, hogy 25 év múlva nem lesz ilyen gáláns a nyugdíjrendszer. Igazából már most is túl magasak ezek a százalékok, a demográfiai válság pedig még tovább rontja majd a helyzetet.

A nyugdíjadat itt tudod kikalkulálni a hivatalos kalkulátorral.

Forrás : https://kiszamolo.hu

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés