Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Fantasztikus program indul nőknek még idén! Minden 30 év feletti hölgy jól jár vele! Már október 1-jén jön az első lehetőség!
Mindenegyben Blog - 2017. szeptember 28. (csütörtök), 09:36

Fantasztikus program indul nőknek még idén! Minden 30 év feletti hölgy jól jár vele! Már október 1-jén jön az első lehetőség! (2. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2017 szept 28
Hirdetés
[ ]

„Régi nagy vágyunk volt, hogy a társterületen tevékenykedő Egészség Hídja Összefogással közösen, egy zászló alatt küzdjünk a két rendkívül komoly betegség ügyében – nyilatkozza Honti Dániel, a MentsManust! alapítója. – Minden év novemberében csatlakozunk a Movember nemzetközi mozgalmához, amely a prosztatarák veszélyeire hívja fel a figyelmet. Több mint nyolc évnyi tapasztalattal tudjuk kijelenteni, hogy a férfiak körében a figyelemfelkeltést nem csak egy betegségre kell koncentrálnunk, a probléma összetettebb annál. A férfiaknál az orvoshoz járás tabuját le kell döntenünk és fel kell hívjuk a figyelmüket arra, hogy az öngondoskodás, az egészségtudatos életmód megmentheti az életét és szerettei jövőjét. Úgy érezzük, az Egészség Hídjával való összefogás a társadalom nagyobb részének figyelmét tudja ráirányítani arra, hogy ezekről beszélni kell, és szükség esetén segítséget kell kérni.”

A rendezvényen meghatározó szakemberek beszélnek a mellrákszűréssel kapcsolatos hiteles információkról és kamu vizsgálatokról, valamint a betegséggel élő nők új gyógyítási módjairól és az étrendkiegészítők hatékonyságáról. A prosztataszűréssel és a férfi egészséggel kapcsolatos tudnivalók is fontos szerepet kapnak „Tökös beszélgetések” címmel. Végezetül újságírók vitatják meg a média felelősségét a fenti témákkal kapcsolatban. A beszélgetéseket követi a hagyományos séta a Lánchídon, mely az összefogás jegyében most először rózsaszín és kék fényben fog pompázni.

A szervezők minden érdeklődőt várnak, hogy összefogjon a két nem, és legyen belőle egy „igen”!Forrás : hirado.hu - palyazatinfok.hu

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés