MindenegybenBlog

Fantasztikus idő jön a napokban! Nem fogod elhinni milyen idő jön a héten! Itt az előrejelzés

Fantasztikus idő jön a napokban! Nem fogod elhinni milyen idő jön a héten! Itt az előrejelzés

Országos előrejelzés:

kedd reggeltől kedd éjfélig

Felhős időre számíthatunk változó mennyiségű és vastagságú felhőzettel, délnyugaton lehetnek délután hosszabb napos időszakok. Néhol kisebb eső, zápor kialakulhat. A délnyugati, nyugati szél napközben többfelé megélénkül, egy-egy erős széllökés is lehet. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet többnyire 3 és 8 fok között valószínű, de az Északi-középhegység völgyeiben, a Nyírségben az éjszaka első felében talajmenti fagy, illetve gyenge fagy is előfordulhat. A legmagasabb nappali hőmérséklet 13 és 18 fok között alakul.

Országos előrejelzés: szerda

DNY-on derült, napos, északkeleten erősen felhős idő várható, a kettő közt változó felhőzetre, többórás napsütésre készülhetünk. Inkább csak az északkeleti megyékben lehet helyenként gyenge eső. A nyugati, délnyugati szél többfelé megélénkül, néhol meg is erősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 5 és 10, a legmagasabb nappali hőmérséklet 15 és 21 fok között alakul.

Országos előrejelzés: csütörtök

Gyengén vagy változóan felhős idő várható többórás napsütéssel. Csapadék nem valószínű. A nyugati, délnyugati szél megélénkül, néhol meg is erősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 6 és 11 fok között, a legmagasabb nappali hőmérséklet 20, 21 fok körül alakul.

[LAPOZAS]

Országos előrejelzés: péntek

Gyengén vagy változóan felhős idő várható többórás napsütéssel. Csapadék nem valószínű. Az északnyugati szél megerősödik, az északi megyékben néhol viharossá fokozódik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 7 és 13, a legmagasabb nappali hőmérséklet 16 és 21 fok között alakul.

Országos előrejelzés: szombat

Gyengén felhős idő várható sok napsütéssel, csapadék nem lesz. Hajnalban pára- és ködfoltok képződhetnek. Az északnyugati szél helyenként megélénkül. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 3 és 8, a legmagasabb nappali hőmérséklet 15 és 20 fok között alakul.

Országos előrejelzés: vasárnap

Többnyire gyengén felhős idő várható sok napsütéssel, de lehetnek helyek, ahol és az éjszaka képződött köd csak lassan oszlik fel. Csapadék nem lesz. A változó irányú szél gyenge vagy mérsékelt marad. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 4 és 9, a legmagasabb nappali hőmérséklet 17 és 22 fok között alakul.

Forrás : met.hu

2017-10-09 23:16:53 - Mindenegyben Blog