Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Fantasztikus hír ! Mák közlemény : megkezdik a levont összegek visszatérítését! Figyelje a bankszámlát, mert október 15-ig megérkezik a pénz! Itt vannak a legfontosabb tudnivalók
Mindenegyben Blog - 2017. október 04. (szerda), 18:45

Fantasztikus hír ! Mák közlemény : megkezdik a levont összegek visszatérítését! Figyelje a bankszámlát, mert október 15-ig megérkezik a pénz! Itt vannak a legfontosabb tudnivalók (2. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2017 okt 04

A visszatérítésre azok a mezőgazdasági termelők jogosultak, akik

a 2016. évben közvetlen támogatás iránti kérelmet nyújtottak be, közvetlen támogatásaik összege a 2 000 eurót meghaladták, valamint 2017. szeptember 21-ig jogerőre emelkedett olyan határozattal rendelkeznek, amely alapján pénzügyi fegyelemből adódó támogatás-csökkentés történt. A visszatérítés összegéről a Kincstár az alkalmazott csökkentés arányában hoz határozatot.

Hirdetés
[ ]

Felhívják az érintettek figyelmét arra, hogy az ügyfél-nyilvántartásban szereplő bankszámlaszámuk és egyéb, a kifizetéshez szükséges adataik helyességét ellenőrizzék. Amennyiben a megadott adatokban változás történt, haladéktalanul kezdjék meg annak módosítását, különben október 15. után elveszítik jogosultságukat a kifizetésre.

Figyelem!

A 2017. október 15-ig történő, pénzügyi fegyelem alkalmazásából eredő visszafizetések nem keverendőek össze a 2017. évi egységes kérelem keretében benyújtott kérelmekhez kapcsolódó előleg kifizetésekkel.

Forrás : agrotrend.hu / MÁK

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés