Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Fantasztikus hír!Karácsony előtt megint jön az ajándék Erzsébet utalvány! Idén a dolgozók, akár 100 ezre forintos Erzsébet utalványt is kaphatnak!
Mindenegyben Blog - 2017. szeptember 30. (szombat), 07:26

Fantasztikus hír!Karácsony előtt megint jön az ajándék Erzsébet utalvány! Idén a dolgozók, akár 100 ezre forintos Erzsébet utalványt is kaphatnak! (2. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2017 szept 30
Hirdetés
[ ]

Kifizetői adózás mellett csak a munkáltatónál szabályozott juttatásra vonatkozó rendelkezés szerint, a munkaviszonyban álló magánszemélyeknek adhatóak egyes meghatározott juttatásként az Erzsébet-utalványcsalád egyéb változatai, mint például az ajándékutalvány.-írja az adozona.hu.

Gyakori kérdésként szokott felmerülni, hogy minden munkavállalónak az Erzsébet-utalvány csak azonos mértékben adható-e, és az is, hogy kötelező-e azt cafateria keretében adni.

Nincsenek erre nézve adószabályok, csak azt kell figyelembe kell venni, hogy az Szja tv. 1. § (10) bekezdése értelmében: „ha a magánszemélyt egy adott bevétel az általa vagy más személy által végzett önálló vagy nem önálló tevékenység ellenértékeként illeti meg, – törvény eltérő rendelkezésének hiányában – e bevétel adókötelezettségének megállapítására az adóalapba nem tartozó tételnek minősülő bevételre, a béren kívüli juttatásra, az egyes meghatározott juttatásra vonatkozó szabály nem alkalmazható,” ez azt jelenti, hogy például nem adható egyes meghatározott juttatásként: jutalomként az .Erzsébet-utalvány.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés