MindenegybenBlog

Fájó változás jön a gyógyszerfelírásnál, a háziorvosi rendelőkben! Erről eddig senki nem beszélt, pedig kellett volna!

A tervek szerint hamarosan orvos helyett,az ápolók is elláthatják majd a betegeket.Idén szeptemberben indult a képzés a diplomás ápolóknak,így rengeteg terhet vennének le a háziorvosokról.Szívszorító, hogy ott tartunk, hogy a beteg embereknek már orvosi ellátás sem jár, csak egy ápolót kapnak…..Sürgősségi ellátásban,háziorvosi területen, vagy a krónikus betegek ellátásában kaphatnak szerepet.Az orvosi kamara elnöke elmondta hogy a részletekről nem tudnak semmit,képzési követelményeket sem ismertették.Az elnök elmondta hogy újságban olvasott a tervekről,de az hogy orvos helyett ápoló írja ki a recepteket egyszerűen nonszensz kizárt.A betegeknek sem tetszik az ötlet. Balogh Zoltán Egészségügyi Szakdolgozói Kamara elnökének tetszik az ötlet,állítása szerint így a háziorvosoknak több ideje marad az akut betegek kezelésére,így nőhet a beteg ellátás színvonala.ÓRIÁSI VÁLTOZÁSOK JÖNNEK AZ EGÉSZSÉGÜGYBEN. ÁPOLÓK VEHETIK ÁT A HÁZIORVOSOK FELADATAIT! MUTATJUK A RÉSZLETEKET!Jelentős változások elé nézünk, melyek apjaiban írják át a magyar egészségügyi ellátást! Bevezetik az úgynevezett non-doktori rendszert!

Kíváncsian várjuk majd, milyen hatása lesz ennek az új rendszernek a magyar egészségügyi ellátásra! Ne felejtsd el megosztani, hogy minél többen tudjanak róla!

AZ EGYETEMI VÉGZETTSÉGŰ ÁPOLÓK TEHERMENTESÍTHETIK AZ ORVOSOKAT

A jelenleginél gyorsabban juthatnak egészségügyi ellátáshoz a betegek, miután Magyarországon is meghonosodik az úgynevezett non-doktori rendszer.

Neked mi a véleményed?

Ha tetszett a cikk, kérjük oszd meg, hogy mások is láthassák!

2017-10-08 19:18:30 - Mindenegyben Blog