Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Fájó szívünk nem tud megnyugodni..Mariannt saját élettársa verte halálra, majd a holttestét a Dunába eresztette
Mindenegyben Blog - 2021. január 07. (csütörtök), 16:10

Fájó szívünk nem tud megnyugodni..Mariannt saját élettársa verte halálra, majd a holttestét a Dunába eresztette (2. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2021 jan 07

A férfi visszaköltözött Lajosmizsére

A szakítást követően a fiatal férfi visszaköltözött Lajosmizsére, a rendőrök pedig fel is figyeltek a volt élettársra, és ki is kérdezték. A nyomozóknak rögtön gyanússá vált a férfi, mivel a volt élettárs nem tudott minden kérdésre megfelelő választ adni a kihallgatása során.

Beidézték a rendőrségre

Az eltűnés vizsgálatába ekkor már a bűnügyi igazgatóság nyomozói is becsatlakoztak, és B. Attilát beidézték a lajosmizsei kapitányságra, ám a férfi – az idézés ellenére – nem jelent meg.

Hirdetés
[ ]

Úton a rendőrségre balesetet szenvedett

Kedden reggel fordulat következett be az ügyben. Attilát, Marianna volt élettársát is kihallgatásra hívták a rendőrök. A férfi azonban furcsa körülmény közt útközben nekiment egy betonoszlopnak. A tűzoltók szedték ki a roncsból, a rendőrök később hallgatták ki és őrizetbe is vettél a férfit.

Házkutatást tartottak

Ezután a rendőrök házkutatást tartottak Kiss Marianna Éva karcagi lakhelyén, majd a férfi felsőzsolcai házában is.

Sikerrel járt a nyomozás

A rendőrök gyors keresésbe kezdtek, ami pár órán belül eredményre is vezetett: a férfit elő tudták állítani a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányságon. B. Attila ekkor már bevallotta, hogy december 22-én összevitatkoztak volt párjával, és a vitájuk tettlegességig fajult. Az erőszak következtében a fiatalasszony meghalt.

Dunába dobta a holttestet

A bántalmazást követően a férfi bepakolta a holttestet a csomagtartójába, majd később a Duna vizébe süllyesztette. A férfi a nő ruhadarabjait a lajosmizsei erdőben szórta szét.

Őrizetbe vették

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói B. Attilát kihallgatták emberölés elkövetésének megalapozott gyanúja miatt, továbbá őrizetbe vétele mellett indítványozták a férfi letartóztatását. A rendőrök továbbra is keresik az elsüllyesztett holttestet.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés