MindenegybenBlog

Ezt tette a kórházban lévő beteg gyerekekkek Magyar Péter ! Hihetetlen!

A tegnapi orosz rakétatámadás a kijevi gyermekkórház ellen mélyen megrendített mindannyiunkat. Magyar Péter, a TISZA Párt képviselője, azonnali humanitárius akciót hirdetett a sérült gyermekek megsegítésére.

 

Holnap hajnalban a TISZA Párt és a magyar emberek képviseletében Kijevbe utazom. Apaként nem tehetek másként.

A tegnapi szörnyű orosz rakétatámadás a kijevi gyermekkórház ellen mindenkit megdöbbentett. Nincs háborúzó gyerek. Ők nem tehetnek semmiről. Még esélyük sem volt az életre.

Mi magyarok, jobb- és baloldaliak közösen utasítjuk el az erőszakot és háborút. Szolidárisak vagyunk, a gyermekek egészsége és a biztonsága a legfontosabb számunkra. Ezért rendkívüli humanitárius akciót szervezünk.

A Medspot Alapítvány segítségével jelentős mennyiségű egészségügyi és orvosi eszközt juttatunk el a legjobban rászoruló helyi kórházaknak. A magam nevében, magánszemélyként 1 millió forintot ajánlok fel az Alapítványnak.

Ha szeretnétek csatlakozni az akcióhoz, akkor kérem, hogy ma délután 17.00 óráig hozzatok kötszereket, bébiételeket, vitaminokat, gyerekvitaminokat, vérnyomásmérőket, vércukormérőket, pelenkát, konzerveket, tésztát vagy rizst a Medspot Alapítvány telephelyére (1126. Budapest, Derkovits utca 10). Továbbá átutalással is segíthetitek a háború legkiszolgáltatottabb áldozatait, a gyerekeket. Az összegyűlt forrásokból az Alapítvány gyógyszereket és egészségügyi eszközöket juttat el a kórházaknak.

Közvetlen utaláshoz a MedSpot Alapítvány bankszámlaszáma: 16200010-10068182

A közlemény rovatba kérjük, írd be megjegyzésként: "adományozás - TISZA”, valamint írj e-mail címet is, ha szeretnéd, hogy kapcsolatba lépjen veled az Alapítvány.

“ Aki egy életet megment, az az egész világot menti meg.”

Köszönjük a rengeteg önzetlen felajánlást! Pár óra alatt majd 15 millió forint pénzbeli adomány és óriási mennyiségű orvosi felszerelés, gyógyszer, higiéniai eszköz, tartós élelmiszer, baba-mama csomagok érkeztek felajánlásként a Medspot Alapítvány és a TISZA Párt kijevi és kárpátaljai humanitárius látogatásához.

Mindenkinek köszönjük a nehéz helyzetben lévő ukrán és magyar emberek nevében

Holnap hajnalban 3 kisbusszal, egy szállító járművel, a közönségkedvenc Ricsivel és két mentőautóval elindulunk Kijevbe. Várhatóan késő este érkezünk meg.

Csütörtök reggel ellátogatunk a lebombázott kórházba, majd oda, ahova a sérült gyereket szállították. Majd elindulunk vissza Kárpátaljára.

Csütörtök éjszaka érkezünk Ungvárra. Pénteken ott is és Beregszászon is találkozunk a magyar közösség tagjaival és egyházi vezetőkkel. Várhatóan pénteken este érkezünk haza.

A látogatás során nem találkozunk politikai vezetőkkel, csak civilekkel.

A tegnapi szörnyű orosz rakétatámadás a kijevi gyermekkórház ellen mindenkit megdöbbentett. Nincs háborúzó gyerek. Ők nem tehetnek semmiről. Még esélyük sem volt az életre.

Mi magyarok, politikai hovatartozástól függetlenül mind elutasítjuk az erőszakot és háborút. Szolidárisak vagyunk, a gyermekek egészsége és a biztonsága a legfontosabb számunkra.

2024-07-09 20:42:27 - Mindenegyben Blog