MindenegybenBlog

Ezt tegye fel a gépére! Profi vírusiírtó ingyen! 100%-os védelmet jelent a számítógépének, laptopjának! Egyszerű, hatékony és ingyenes! Itt töltheti le

Profi vírusirtó ingyen – érdemes letölteni, nagyon komoly védelmet ad!

Windowson és Macen egyaránt fut a vállalati szintű védelmet nyújtó biztonsági rendszer.

Az egyszerű és hatékony kibervédelem díjnyertes technológiára épül, ami lehetővé teszi az internetes biztonsági beállítások menedzselését egy böngészőből akár az egész családnak.

Nagy kihívás elé nézhetnek az ingyenes antivírus szoftverek gyártói az innen letölthető Sophos Home átfogó védelme miatt. A merevlemez ellenőrzésekor a korábban beállított kivételeket figyelembe veszi, így használata során feleslegessé válnak a hosszadalmas konfigurációs beállítások.

A szoftver megakadályozza a vírusok bejutását az adott eszköz rendszerébe, kiküszöböli a malware-ek okozta teljesítmény csökkenést, segítséget nyújt a hackerek támadásai ellen, továbbá megvédi a személyes adatokat az illetéktelen személyektől. Az internet böngészése közben is védelmet biztosít az online fenyegetettségek és a nem megfelelő tartalmak ellen. A kezelőfelület egyelőre angol nyelven érhető el, ám egyszerűsége révén bárki könnyedén képes kezelni.

Tíz különböző eszközre telepíthető a Sophos Home egyazon felhasználó által, ezért az egész család védelmét ellátja, Windows 7 és Mac OS X 10.8-tól a legfrissebb verziókig. Egy böngészőből menedzselhetőek, beállíthatóak további kivételek, vagy akár korlátozhatóak a felnőtt tartalommal ellátott oldalak, ami a kiskorú gyermekük netezése miatt aggódó szülőknek lehet hasznos.

Forrás : hirado.hu

2017-11-03 21:13:57 - Mindenegyben Blog