Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Ezekre toltuk a parton 28 éve: 1995 legnagyobb nyári slágerei. 👇𝐕𝐢𝐝𝐞𝐨́ 𝐚 𝐡𝐨𝐳𝐳𝐚́𝐬𝐳𝐨́𝐥𝐚́𝐬𝐨𝐤𝐧𝐚́𝐥!
Mindenegyben Blog - 2023. július 01. (szombat), 22:13

Ezekre toltuk a parton 28 éve: 1995 legnagyobb nyári slágerei. 👇𝐕𝐢𝐝𝐞𝐨́ 𝐚 𝐡𝐨𝐳𝐳𝐚́𝐬𝐳𝐨́𝐥𝐚́𝐬𝐨𝐤𝐧𝐚́𝐥! (3. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2023 júl 01

E-Rotic - Sex on the Phone

Miközben a britek a Pulpot imádták, addig Németországban és nálunk is nagyon elharapódzott az eurodisco és a rettenetes dance slágerek, így például az E-Roticnak több dala is sikeres lehetett.

Scatman John - Scatman

Szegény megboldogult Scatman John is akkor csinálta meg magát egyetlen évre. Ezt a dalt máig bárki felismeri, és mindenki azt hiszi, hogy tudja a szövegét, pedig nem.

Rednex - Wish You Were Here

Ó, bizony a Rednex megható számára lassúztak ám a fiatalok a dizsiben. Istenkém, mekkora szenvedés ez, még egész nyáron tartotta magát. Egyébként meg mégis milyen ez a dance-country dolog? És miért kellett erőltetni?

Edwyn Collins - Girl Like You

Mielőtt belefulladnánk a Rednex nyomorába, inkább itt egy kellemesen tökös dal Edwyn Collinstól. Igazából nagyon valószínűtlen dolog volt, hogy sláger lett belőle, de erre legalább megéri emlékezni.

The Rembrandts - I'll Be There For You

Igen, a Jóbarátok betétdala csak ebben az évben jött kis kislemezként egy videóval, amiben ott majomkodtak a szereplők is. Naná, hogy felkúszott a listákra.

Take That - Never Forget

Back For Good is akkoriban ment, de ez valahogy nekem nyáriasabb, meg olyan kis nosztalgikus, visszaemlékezős. Szóval nagyon illik ehhez a hangulathoz és nagyon bele is mászott a fülembe akkoriban.

Montell Jordan - This is How We Do It

Az igazi hiperlaza nyári bulinóta, amire egyből elkezd az ember mutogatni, meg bólogatni és azonnal azt érzi, hogy ő is legalább olyan menő, mint Montell Jordan akkoriban.

Bobby Brown - Two Can Play That Game

Sose bírtam Bobby Brownt, és szerintem már akkor idejétmúlt volt, amikor híres lett, de ez a dal eléggé jól össze van rakva, ezzel nem tudok vitatkozni.

Diana King - Shy Guy

A Bad Boys filmes slágere legalább annyira vagány volt, mint a film, hihetetlenül passzoltak egymáshoz. Diana King pedig tökéletes volt ahhoz, hogy elénekelje.

Outhere Brothers - Boom Boom Boom

Na ez a dal aztán ezen a nyáron végig ott volt a világon mindenhol, minden toplistán. Az okét nemtudom ennek, de vélhetően az egyszerűségéből kell kiindulni. "Girl your bootie is so round, I just wanna lay you down" Értitek.

Nightcrawlers - Push That Feeling On

Valamiért annyira idegesítő ez a szám, hogy már jó. És nyilván képtelen vagyok kitörölni az agyamból. Ne nyomjatok rá a playre, ha jót akartok magatoknak.

Sin With Sebastian - Shut Up (And Sleep With Me)

Ha az előzőnél még lehet valami idegesítőbb sláger, akkor ez az. A sok kis hülye effektjével megőrjít, de ugyanakkor titokban szeretem is. Szerintem nagyon sokan voltak ezzel így.

DJ Bobo - There's a Party

Hirdetés

A csodaszép DJ Bobo haja lágyan lengedez a szélben, miközben rappelget a tengerparton. Micsoda idill! Persze van hajó, meg vidám emberek és rengeteg napsütés is, igazi nyári klip, zseniális szófordulatokkal: "Sometimes I'm nice, sometimes I'm ice...cold." Wow.

Technohead - I Wanna Be a Hippy

Ezt mennyire imádtam. Nagyanyámnál volt német VIVA és mindig vártam, hogy ez jöjjön már, annyira tökéletesen infantilis.

Dune - Hardcora Vibes

És íme, a mai trash partik egyik himnusza, a Hardcore Vibes is 1995 nyarán volt igazán nagy dal. Meg voltak örülve érte a réverek.

Scooter - Endless Summer

És végül, de nem utolsó sorba, a Scooter Endless Summerje is éppen '95-ben tarolt. Az örök nyári sláger!

Hogy nálunk mi ment akkoriban? Leginkább Ámokfutók, Soho Party és Happy Gang slágerek, de már ott volt a Bon Bon is vagy a Kozmix és az Emergency House. De ezekről majd egy későbbi bejegyzésben!

Hirdetés
Megosztás a Facebookon

Nézd meg a cikkhez tartozó galériát is:

Lapozási lehetőség a képek alatt, illetve a képre történő egérkattintással és balra-jobbra húzással lehetséges.

Hirdetés
Hirdetés