MindenegybenBlog

Ezeken a helyeken már 15 centinél több hó esett: képeken az első komolyabb havazás

Ezeken a helyeken már 15 centinél több hó esett: képeken az első komolyabb havazás

Reggelre már számos helyen esett a hó

Éjszaka a havazás északra érkezett meg, és reggelre már számos helyen fehér hólepel borította be a tájat, amint arról az Infostart hírportál beszámolt. Borsod-Abaúj-Zemplén megyében például több mint 10 centiméteres hóréteg alakult ki.

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. kommunikációs igazgatója, Pécsi Norbert beszélt erről kedden reggel az InfoRádió műsorában. Ezzel egyidőben az Időkép jelentette, hogy egyes északi területeken a hó vastagsága meghaladja a 15 centimétert

.

A hírportálok hozzáteszik, hogy a déli régiókban továbbra is az esőkabát és a gumicsizma a jellemző öltözet, mivel nem mindenhol alakult ki igazi téli időjárás az elmúlt éjszaka folyamán.

Többen videókat posztoltak a hóesésről

A közösségi médiában megosztott videó alapján látható, hogy a gyerekek mennyire izgatottak és boldogok voltak a reggeli hóesés láttán. Játékos kedvükben vidáman szaladgáltak, hógolyókat dobáltak egymásnak, és élvezték a téli csodát.

Ezenkívül úgy tűnik, hogy a háziállatok, mint a kutyák és macskák is örömmel fogadták a friss hóréteget. Kíváncsian ugrándoztak és játszottak a hóban, mintha ők is élveznék ezt a váratlan hideg időjárást.

2023-11-28 13:54:05 - Mindenegyben Blog