MindenegybenBlog

Ezek a nők intelligensebb gyereket szülnek - TE IS KÖZTÜK VAGY?

Egy angol kutatás szerint a nők kora befolyásolja, hogy mennyire lesz intelligens a születendő gyermekük. A kutatók azt is megállapították, hogy melyik életkor a legkedvezőbb a szüléshez ebből a szempontból.

A fejlett országokban egyre későbbre tolódik el a gyerekvállalás, mert a nőknek is fontosak lettek azok a dolgok, amik a férfiaknak: hogy minél több élményt gyűjtsenek, utazhassanak, karriert építsenek, és megtalálják az igazi társukat. Sokan ezeket nem csak maguknak akarják megadni, hanem azért is, hogy leendő gyermeküknek stabil hátteret teremtsenek mind érzelmileg, mind anyagilag. Emiatt egyre több nő 30 éves kor felett válik anyává, és a trendek változásával londoni tudósok azt vizsgálták, hogy pontosan hány éves korban lenne a legjobb egy nőnek gyereket szülni, és hogyan hat a nő kora a leendő gyermekének intelligenciájára.

A kutatásokban több mint 18 ezer ötéves gyereket és anyukájukat nézték meg a kutatók. Azt akarták kideríteni, hogy a huszonévesen vagy a harminc felett anyává lett nők gyermekei hogyan szerepelnek egy intelligenciateszten.

A kutatás eredménye az volt, hogy azok a gyerekek, akiknek az anyukája 30 felett szült, jobban teljesítettek a teszteken.

„Azok a nők, akik 30 éves korukban lettek először anyák, általában jobban tanultak, többet kerestek, mint a huszonévesek. Nagyobb eséllyel maradtak együtt az apukával, egészségesebben éltek és nagyobb eséllyel végeztettek el megelőző vizsgálatokat a terhesség előtt. Ezek azok a tényezők, amik miatt gyermekeik jobban teljesítettek" - mondta el dr. Alice Goisis, a kutatócsoport egyik tagja-

ANYASÁGI HOROSZKÓP!

Az anyasági horoszkóp egy olyan horoszkóp, amely az anyák személyiségét, érzéseit, kihívásait és lehetőségeit mutatja be a csillagjegyük alapján. Az anyasági horoszkóp segíthet az anyáknak jobban megismerni magukat, megérteni a gyermekükkel való kapcsolatukat, és felkészülni a jövőre.

Kos: A Kos anya egy igazi tűzijáték, aki tele van energiával, lelkesedéssel és bátorsággal. Szereti a kalandot, a változatosságot és a kihívásokat. A gyermekével való kapcsolata dinamikus, élénk és játékos. A Kos anya arra tanítja a gyermekét, hogy legyen bátor, önálló és kezdeményező. A Kos anya néha túl heves, türelmetlen és makacs lehet, ezért fontos, hogy megtanuljon nyugodtabb és toleránsabb lenni. A Kos anyának szüksége van arra, hogy időnként elengedje magát, és kikapcsolódjon. A Kos anya ideális partnere egy olyan személy, aki képes követni a tempóját, támogatni a céljait, és elfogadni az önállóságát.

[LAPOZAS]

Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a "sok szerencsét" beírása után gördítesz lejjebb!

Bika: A Bika anya egy igazi földanya, aki tele van szeretettel, gondoskodással és megbízhatósággal. Szereti a biztonságot, a stabilitást és a kényelmet. A gyermekével való kapcsolata erős, meleg és hűséges. A Bika anya arra tanítja a gyermekét, hogy legyen kitartó, gyakorlatias és értékesítő. A Bika anya néha túl konzervatív, makacs és ragaszkodó lehet, ezért fontos, hogy megtanuljon nyitottabb és rugalmasabb lenni. A Bika anyának szüksége van arra, hogy időnként lazítson, és élvezze az élet apró örömeit. A Bika anya ideális partnere egy olyan személy, aki képes biztosítani neki a biztonságot, megérti az igényeit, és elhalmozza őt figyelemmel.

Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a "sok szerencsét" beírása után gördítesz lejjebb!

Ikrek: Az Ikrek anya egy igazi levegőanya, aki tele van intelligenciával, kíváncsisággal és kommunikációval. Szereti a tudást, a változást és a társaságot. A gyermekével való kapcsolata könnyed, vidám és beszédes. Az Ikrek anya arra tanítja a gyermekét, hogy legyen okos, kreatív és nyitott. Az Ikrek anya néha túl szétszórt, felületes és változékony lehet, ezért fontos, hogy megtanuljon koncentráltabb és következetesebb lenni. Az Ikrek anyának szüksége van arra, hogy időnként elmélyüljön magában, és hallgasson az érzéseire. Az Ikrek anya ideális partnere egy olyan személy, aki képes tartani vele a lépést, inspirálni őt új dolgokra, és megnevettetni őt.

Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a "sok szerencsét" beírása után gördítesz lejjebb!

Rák: A Rák anya egy igazi vízanya, aki tele van érzelmekkel, odaadással és intuícióval. Szereti a családot, az otthont és a múltat. A gyermekével való kapcsolata mély, érzékeny és védelmező. A Rák anya arra tanítja a gyermekét, hogy legyen érző, gondoskodó és lelkiismeretes. A Rák anya néha túl érzékeny, szorongó és befelé forduló lehet, ezért fontos, hogy megtanuljon erősebb és magabiztosabb lenni. A Rák anyának szüksége van arra, hogy időnként kinyíljon, és megossza az érzéseit. A Rák anya ideális partnere egy olyan személy, aki képes megnyugtatni őt, megérti az érzelmeit, és tiszteletben tartja a családját.Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a "sok szerencsét" beírása után gördítesz lejjebb!

Oroszlán: Az Oroszlán anya egy igazi tűzanya, aki tele van büszkeséggel, önbizalommal és kreativitással. Szereti a figyelmet, a dicséretet és a szórakozást. A gyermekével való kapcsolata ragyogó, lelkes és bátorító. Az Oroszlán anya arra tanítja a gyermekét, hogy legyen magabiztos, kreatív és nagylelkű. Az Oroszlán anya néha túl büszke, önző és makacs lehet, ezért fontos, hogy megtanuljon alázatosabb és együttműködőbb lenni. Az Oroszlán anyának szüksége van arra, hogy időnként visszafogja magát, és hallgasson másokra. Az Oroszlán anya ideális partnere egy olyan személy, aki képes elismeri őt, inspirálni őt új dolgokra, és hűségesen mellette állni.Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a "sok szerencsét" beírása után gördítesz lejjebb!

[LAPOZAS]

Szűz: A Szűz anya egy igazi földanya, aki tele van logikával, rendszerességgel és precizitással. Szereti a munkát, a rendet és a hasznosságot. A gyermekével való kapcsolata szervezett, oktató és segítőkész. A Szűz anya arra tanítja a gyermekét, hogy legyen pontos, szorgalmas és kritikus. A Szűz anya néha túl szigorú, aggódó és perfekcionista lehet, ezért fontos, hogy megtanuljon lazább és elnézőbb lenni. A Szűz anyának szüksége van arra, hogy időnként elengedje magát, és ne vegye olyan komolyan az életet. A Szűz anya ideális partnere egy olyan személy, aki képes segíteni neki a munkában, megérti az igényeit, és elismeri az eredményeit.Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a "sok szerencsét" beírása után gördítesz lejjebb!

Mérleg: A Mérleg anya egy igazi levegőanya, aki tele van békességgel, harmóniával és diplomáciával. Szereti az igazságot, a szépséget és a társaságot. A gyermekével való kapcsolata kiegyensúlyozott, udvarias és barátságos. A Mérleg anya arra tanítja a gyermekét, hogy legyen igazságos, udvarias és együttműködő. A Mérleg anya néha túl határozatlan, alkalmazkodó és felszínes lehet, ezért fontos, hogy megtanuljon határozottabb és önállóbb lenni. A Mérleg anyának szüksége van arra, hogy időnként kiálljon magáért, és ne féljen konfliktusoktól. Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a "sok szerencsét" beírása után gördítesz lejjebb!

Skorpió: A Skorpió anya egy igazi vízanya, aki tele van szenvedéllyel, titokzatossággal és átalakulással. Szereti a mélységet, az erőt és a hatalmat. A gyermekével való kapcsolata intenzív, lelki és áldozatos. A Skorpió anya arra tanítja a gyermekét, hogy legyen szenvedélyes, titoktartó és átalakító. A Skorpió anya néha túl féltékeny, gyanakvó és bosszúálló lehet, ezért fontos, hogy megtanuljon bocsátani és megbízni. A Skorpió anyának szüksége van arra, hogy időnként megnyíljon, és ne rejtegesse az érzéseit. A Skorpió anya ideális partnere egy olyan személy, aki képes elviselni őt, megérti a mélységeit, és hűségesen mellette áll.Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a "sok szerencsét" beírása után gördítesz lejjebb!

Nyilas: A Nyilas anya egy igazi tűzanya, aki tele van optimizmussal, szabadsággal és bölcsességgel. Szereti a kalandot, a tanulást és a filozófiát. A gyermekével való kapcsolata vidám, tanulságos és inspiráló. A Nyilas anya arra tanítja a gyermekét, hogy legyen optimista, szabad és bölcs. A Nyilas anya néha túl naiv, felelőtlen és túlzó lehet, ezért fontos, hogy megtanuljon realistább és felelősségteljesebb lenni. A Nyilas anyának szüksége van arra, hogy időnként lelassítson, és ne szalassza el a részleteket. A Nyilas anya ideális partnere egy olyan személy, aki képes követni őt, tanítani őt új dolgokra, és megosztani vele a világnézetét.Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a "sok szerencsét" beírása után gördítesz lejjebb!

Bak: A Bak anya egy igazi földanya, aki tele van ambícióval, fegyelemmel és kitartással. Szereti a célokat, a rendet és a hagyományokat. A gyermekével való kapcsolata komoly, szigorú és támogató. A Bak anya arra tanítja a gyermekét, hogy legyen ambiciózus, fegyelmezett és kitartó. A Bak anya néha túl kemény, rideg és konzervatív lehet, ezért fontos, hogy megtanuljon lágyabb és nyitottabb lenni. A Bak anyának szüksége van arra, hogy időnként feloldódjon, és ne vegye olyan komolyan az életet. A Bak anya ideális partnere egy olyan személy, aki képes segíteni neki a célokban.Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a "sok szerencsét" beírása után gördítesz lejjebb!

2023-08-07 10:00:46 - Mindenegyben Blog