Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Ezek a nők intelligensebb gyereket szülnek - TE IS KÖZTÜK VAGY?
Mindenegyben Blog - 2023. augusztus 07. (hétfő)

Ezek a nők intelligensebb gyereket szülnek - TE IS KÖZTÜK VAGY? (3. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2023 aug 07

Szűz: A Szűz anya egy igazi földanya, aki tele van logikával, rendszerességgel és precizitással. Szereti a munkát, a rendet és a hasznosságot. A gyermekével való kapcsolata szervezett, oktató és segítőkész. A Szűz anya arra tanítja a gyermekét, hogy legyen pontos, szorgalmas és kritikus. A Szűz anya néha túl szigorú, aggódó és perfekcionista lehet, ezért fontos, hogy megtanuljon lazább és elnézőbb lenni. A Szűz anyának szüksége van arra, hogy időnként elengedje magát, és ne vegye olyan komolyan az életet. A Szűz anya ideális partnere egy olyan személy, aki képes segíteni neki a munkában, megérti az igényeit, és elismeri az eredményeit.Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a "sok szerencsét" beírása után gördítesz lejjebb!

Mérleg: A Mérleg anya egy igazi levegőanya, aki tele van békességgel, harmóniával és diplomáciával. Szereti az igazságot, a szépséget és a társaságot. A gyermekével való kapcsolata kiegyensúlyozott, udvarias és barátságos. A Mérleg anya arra tanítja a gyermekét, hogy legyen igazságos, udvarias és együttműködő. A Mérleg anya néha túl határozatlan, alkalmazkodó és felszínes lehet, ezért fontos, hogy megtanuljon határozottabb és önállóbb lenni. A Mérleg anyának szüksége van arra, hogy időnként kiálljon magáért, és ne féljen konfliktusoktól. Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a "sok szerencsét" beírása után gördítesz lejjebb!

Hirdetés
[ ]

Skorpió: A Skorpió anya egy igazi vízanya, aki tele van szenvedéllyel, titokzatossággal és átalakulással. Szereti a mélységet, az erőt és a hatalmat. A gyermekével való kapcsolata intenzív, lelki és áldozatos. A Skorpió anya arra tanítja a gyermekét, hogy legyen szenvedélyes, titoktartó és átalakító. A Skorpió anya néha túl féltékeny, gyanakvó és bosszúálló lehet, ezért fontos, hogy megtanuljon bocsátani és megbízni. A Skorpió anyának szüksége van arra, hogy időnként megnyíljon, és ne rejtegesse az érzéseit. A Skorpió anya ideális partnere egy olyan személy, aki képes elviselni őt, megérti a mélységeit, és hűségesen mellette áll.Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a "sok szerencsét" beírása után gördítesz lejjebb!

Hirdetés

Nyilas: A Nyilas anya egy igazi tűzanya, aki tele van optimizmussal, szabadsággal és bölcsességgel. Szereti a kalandot, a tanulást és a filozófiát. A gyermekével való kapcsolata vidám, tanulságos és inspiráló. A Nyilas anya arra tanítja a gyermekét, hogy legyen optimista, szabad és bölcs. A Nyilas anya néha túl naiv, felelőtlen és túlzó lehet, ezért fontos, hogy megtanuljon realistább és felelősségteljesebb lenni. A Nyilas anyának szüksége van arra, hogy időnként lelassítson, és ne szalassza el a részleteket. A Nyilas anya ideális partnere egy olyan személy, aki képes követni őt, tanítani őt új dolgokra, és megosztani vele a világnézetét.Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a "sok szerencsét" beírása után gördítesz lejjebb!

Bak: A Bak anya egy igazi földanya, aki tele van ambícióval, fegyelemmel és kitartással. Szereti a célokat, a rendet és a hagyományokat. A gyermekével való kapcsolata komoly, szigorú és támogató. A Bak anya arra tanítja a gyermekét, hogy legyen ambiciózus, fegyelmezett és kitartó. A Bak anya néha túl kemény, rideg és konzervatív lehet, ezért fontos, hogy megtanuljon lágyabb és nyitottabb lenni. A Bak anyának szüksége van arra, hogy időnként feloldódjon, és ne vegye olyan komolyan az életet. A Bak anya ideális partnere egy olyan személy, aki képes segíteni neki a célokban.Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a "sok szerencsét" beírása után gördítesz lejjebb!

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés