Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Ezek a nők intelligensebb gyereket szülnek - TE IS KÖZTÜK VAGY?
Mindenegyben Blog - 2023. augusztus 07. (hétfő)

Ezek a nők intelligensebb gyereket szülnek - TE IS KÖZTÜK VAGY? (2. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2023 aug 07
Hirdetés
[ ]

Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a "sok szerencsét" beírása után gördítesz lejjebb!

Bika: A Bika anya egy igazi földanya, aki tele van szeretettel, gondoskodással és megbízhatósággal. Szereti a biztonságot, a stabilitást és a kényelmet. A gyermekével való kapcsolata erős, meleg és hűséges. A Bika anya arra tanítja a gyermekét, hogy legyen kitartó, gyakorlatias és értékesítő. A Bika anya néha túl konzervatív, makacs és ragaszkodó lehet, ezért fontos, hogy megtanuljon nyitottabb és rugalmasabb lenni. A Bika anyának szüksége van arra, hogy időnként lazítson, és élvezze az élet apró örömeit. A Bika anya ideális partnere egy olyan személy, aki képes biztosítani neki a biztonságot, megérti az igényeit, és elhalmozza őt figyelemmel.

Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a "sok szerencsét" beírása után gördítesz lejjebb!

Ikrek: Az Ikrek anya egy igazi levegőanya, aki tele van intelligenciával, kíváncsisággal és kommunikációval. Szereti a tudást, a változást és a társaságot. A gyermekével való kapcsolata könnyed, vidám és beszédes. Az Ikrek anya arra tanítja a gyermekét, hogy legyen okos, kreatív és nyitott. Az Ikrek anya néha túl szétszórt, felületes és változékony lehet, ezért fontos, hogy megtanuljon koncentráltabb és következetesebb lenni. Az Ikrek anyának szüksége van arra, hogy időnként elmélyüljön magában, és hallgasson az érzéseire. Az Ikrek anya ideális partnere egy olyan személy, aki képes tartani vele a lépést, inspirálni őt új dolgokra, és megnevettetni őt.

Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a "sok szerencsét" beírása után gördítesz lejjebb!

Rák: A Rák anya egy igazi vízanya, aki tele van érzelmekkel, odaadással és intuícióval. Szereti a családot, az otthont és a múltat. A gyermekével való kapcsolata mély, érzékeny és védelmező. A Rák anya arra tanítja a gyermekét, hogy legyen érző, gondoskodó és lelkiismeretes. A Rák anya néha túl érzékeny, szorongó és befelé forduló lehet, ezért fontos, hogy megtanuljon erősebb és magabiztosabb lenni. A Rák anyának szüksége van arra, hogy időnként kinyíljon, és megossza az érzéseit. A Rák anya ideális partnere egy olyan személy, aki képes megnyugtatni őt, megérti az érzelmeit, és tiszteletben tartja a családját.Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a "sok szerencsét" beírása után gördítesz lejjebb!

Oroszlán: Az Oroszlán anya egy igazi tűzanya, aki tele van büszkeséggel, önbizalommal és kreativitással. Szereti a figyelmet, a dicséretet és a szórakozást. A gyermekével való kapcsolata ragyogó, lelkes és bátorító. Az Oroszlán anya arra tanítja a gyermekét, hogy legyen magabiztos, kreatív és nagylelkű. Az Oroszlán anya néha túl büszke, önző és makacs lehet, ezért fontos, hogy megtanuljon alázatosabb és együttműködőbb lenni. Az Oroszlán anyának szüksége van arra, hogy időnként visszafogja magát, és hallgasson másokra. Az Oroszlán anya ideális partnere egy olyan személy, aki képes elismeri őt, inspirálni őt új dolgokra, és hűségesen mellette állni.Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a "sok szerencsét" beírása után gördítesz lejjebb!

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés