Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Ez volt Tompos Kátya legnépszerűbb dala
Mindenegyben Blog - 2024. június 01. (szombat), 14:33

Ez volt Tompos Kátya legnépszerűbb dala "Mondd, te mit viszel magaddal?" - (2. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2024 jún 01

Énekesként is sikeres volt; fellépett Goran Bregoviccsal, a Budapest Klezmer Banddel, Hrutka Róberttel, és a Söndörgő zenekarral Indiában is. 2013-ban jelent meg "Keresztül Európán" című szólóalbuma, amely zenei utazás volt Angliától Oroszországig, több nyelven előadott dalokkal.

Hirdetés
[ ]

Színésznőként több filmben is főszerepet játszott, többek között a Valami Amerika 2-ben, a Poligamyban, a Köntörfalakban, a Nőm, nejem, csajomban, a Coming outban, a Valami Amerika 3-ban és a Most van most című filmben.

Munkásságát számos díjjal ismerték el, többek között 2005-ben Máthé Erzsi-díjjal, 2007-ben a Bárka Színházban a legjobb színésznő közönségdíjával, 2009-ben Gundel Művészeti Díjjal, 2010-ben Junior Prima díjjal, 2014-ben Jászai Mari-díjjal, és 2019-ben a Vidor fesztivál legjobb női szereplőjének díját a Varsói melódia címszerepéért. Tompos Kátya munkássága és karakteres előadásmódja maradandó hatást hagyott a magyar kultúrában.

Tompos Kátya tragikus korai halála mély űrt hagyott hagyatékában, amelyet élete során gazdagított színpadi és filmelőadások, valamint zenés produkciók során keresztül. Az emlékezés és a búcsúzás szavai sorra érkeznek a közösségi média felületeken, ahol barátok, kollégák és tisztelői egyaránt megosztják saját személyes történeteiket és megható búcsúüzeneteiket, amelyek tükrözik Tompos Kátya művészetre és közönségre gyakorolt mély hatását.

Az őszinte részvétnyilvánítások mellett sokan emlékeznek meg azokról a különleges pillanatokról, amiket a színpadon vagy a képernyőn keresztül együtt élhettek át vele. Tompos Kátya életműve és személyisége így tovább él azokban, akiket megérintett művészete és emberi jelenléte.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés