MindenegybenBlog

Ez nagyon durva! NEM fogod elhinni mennyit keres Majka másfél órás fellépés alatt! ITT a pontos összeg : Hát sokmindenre fel voltunk készülve, de erre nem!

Ez nagyon durva! NEM fogod elhinni mennyit keres Majka másfél órás  fellépés alatt! ITT a pontos összeg : Hát sokmindenre fel voltunk készülve, de erre nem!

A Forbes bemutatta, hogy miből élnek jól hazánk hírességei, és körülbelül mennyi pénzt keresnek.

Majka

A rapper, aki több műfajban is otthon van, fő vállalkozása, a Dyma MM Kft. tavaly decemberben felülmúlta a 2019-es csúcsévét, ugyanis 384 millió forintos bevételt ért el. Ebből 78 millió forint volt a nyereség. Majkának a zenei karrierje is jól megy, ugyanis korábban Curtissel együtt 6,5 millió forintot kaptak egy koncertért, amiből körülbelül 2 millió volt a haszon. A rapper egyedül is sikeres, szeptember 9-én nagyszabású bulit tart a Budapest Parkban, ráadásul egy plusz koncertet is beiktatott.

Rúzsa Magdi

A Plagiguel Művészeti Szolgáltató Kft. bevétele csökkent, de ez annak is köszönhető, hogy az énekesnő a három ikerbabája mellett kevesebbet dolgozott. Ennek ellenére is 170 millió forintos bevételt ért el 2022-ben, és az adózás utáni eredménye 48 millió forint volt, ráadásul az év végére a cég 55 millió forintos eredménytartalékot is felhalmozott.

[LAPOZAS]

Sebestyén Balázs

Sebestyén Balázs a második helyen végzett, és nem lehet elégedetlen: a Phova Kft. meghaladta az ötszázmillió forintos bevételi szintet. A rádióműsorokat készítő cégnek 503 millió forint volt a bevétele, ebből 176 millió forint a nyereség.

Ördög Nóra

A Voiceforce Kft., amit Ördög Nóra a férjével, Nánási Pállal irányít 2022-ben 246 milliós bevételt hozott7. A nyereség viszont a 2021-es 26 millió forintról 18 millió forintra esett vissza. Ördög Nóra azonban saját szépségápolási márkát indított8. A Nora Beauty csak 2022 szeptemberében került a boltok polcaira, de 94 millió forintos bevétellel zárt, az adózás utáni eredménye pedig 18 millió forint volt.

Kasza Tibi

Kasza Tibiéknek 4,68 milliárd forint volt a Manker Beauty bevétele, de a költségek is magasabbak lettek.A Manker Beauty nyeresége tavaly 1,3 milliárd forint volt, de az összeg teljes egészében a cégben maradt

2023-08-02 10:11:13 - Mindenegyben Blog