Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Ez nagyon durva! NEM fogod elhinni mennyit keres Majka másfél órás fellépés alatt! ITT a pontos összeg : Hát sokmindenre fel voltunk készülve, de erre nem!
Mindenegyben Blog - 2023. augusztus 02. (szerda), 10:11

Ez nagyon durva! NEM fogod elhinni mennyit keres Majka másfél órás fellépés alatt! ITT a pontos összeg : Hát sokmindenre fel voltunk készülve, de erre nem! (2. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2023 aug 02

Sebestyén Balázs

Sebestyén Balázs a második helyen végzett, és nem lehet elégedetlen: a Phova Kft. meghaladta az ötszázmillió forintos bevételi szintet. A rádióműsorokat készítő cégnek 503 millió forint volt a bevétele, ebből 176 millió forint a nyereség.

Ördög Nóra

A Voiceforce Kft., amit Ördög Nóra a férjével, Nánási Pállal irányít 2022-ben 246 milliós bevételt hozott7. A nyereség viszont a 2021-es 26 millió forintról 18 millió forintra esett vissza. Ördög Nóra azonban saját szépségápolási márkát indított8. A Nora Beauty csak 2022 szeptemberében került a boltok polcaira, de 94 millió forintos bevétellel zárt, az adózás utáni eredménye pedig 18 millió forint volt.

Kasza Tibi

Kasza Tibiéknek 4,68 milliárd forint volt a Manker Beauty bevétele, de a költségek is magasabbak lettek.A Manker Beauty nyeresége tavaly 1,3 milliárd forint volt, de az összeg teljes egészében a cégben maradt

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés