Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Ez a két fiatal srác fulladt a bányatóba.. a szülők teljesen összeomlottak
Mindenegyben Blog - 2021. augusztus 11. (szerda), 20:22

Ez a két fiatal srác fulladt a bányatóba.. a szülők teljesen összeomlottak (2. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2021 aug 11

– Gyakran jártak focizni, most is azt mondta, hogy oda mennek. A fiam nem tudott úszni, elképzelni sem tudom, miért ment bele a tóba. A rendőrök jöttek hozzánk szólni, hogy meghalt a barátja, a Józsit pedig keresik. Kutattunk utána a faluban is mindenhol, a parton pedig végig kiabáltam a nevét. Azt mondták, nyugodjak meg, elképzelhető, hogy sokkot kapott és elszaladt. Miután megtalálták és szembesültem a halálával, mintha az én életemet is elvették volna. Úgy éreztem, nincs tovább semminek értelme – mesélte a könnyeit nyelve a 16 éves fiú édesanyja, Krisztina.

A férje annyira rosszul lett, hogy még tegnap is az orvoshoz kellett vele menni. A fiú 14 éves húga is teljesen magába zuhant. Jocó egyébként rendőrnek készült, fel is vették a középiskolába. A barátja pedig CNC-forgácsoló szeretett volna lenni. A Makói Rendőrkapitányság vizsgálatot indított.

Hirdetés
[ ]

Összefogtak a családokért

A tragédia mindenkit megrázott a településen, még azok is megkönnyezték a gyerekek halálát, akik nem ismerték őket személyesen. Farkas Jánostól, a falu polgármesterétől megtudtuk, a gyerekekről a volt iskolájuknál is megemlékezést tartanak csütörtökön. A Magyarcsanádért Egyesület, a község önkormányzatának támogatásával az alábbi számlaszámon gyűjtést szervez a temetési és a gyászoló családok egyéb felmerülő költségeire: 56900130-10060311. Megjegyzés: Családok támogatása

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés