Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Ez a fürdő kiszívja a mérgeket, és elmulasztja az ízületi gyulladást! Így kell használni
Mindenegyben Blog - 2018. március 07. (szerda), 09:59

Ez a fürdő kiszívja a mérgeket, és elmulasztja az ízületi gyulladást! Így kell használni (2. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2018 már 07

Az Epsom-sós fürdő csökkenti számos betegség tüneteit, legyen az lábgomba, lábköröm-gomba, köszvény, ficam, zúzódás vagy izomfájdalom. A fájdalomban szenvedőknek is használ a gyulladáscsökkentésben, miközben a só javítja az ásványok és a kén egyensúlyát a szervezetben.

Hogyan alkalmazd?

Hirdetés
[ ]

Legalább 40 percet kell rászánni, mert nagyjából 20 perc, mire távoznak a szervezetből a mérgek, a második 20 perc pedig arra kell, hogy a szervezet beszívja a vízből az ásványokat. Forró vízbe így kell adagolni a magnézium sót:

30 kg alatti gyermekek: 150 g sót egy kád vízhez30-45 kg: 300 g sót egy kád vízhez45-70 kg: 450 g sót egy kád vízhez70-90 kg: Adjon 600 g sót egy kád vízhez90 kg fölött minden további 20 kilónként 150 g-mal több sót kell adni a vízhez!

Jót tesz a bőrnek, ha még 100 g olíva olajat is teszel a vízhez, mert a polifenolok beszívódnak a bőrbe, így azok antioxidáns hatásait is élvezhetjük. Ha gyömbért vagy cayenne-i borsot teszünk a vízhez, megnövelheti a test hőjét, ezáltal gyorsabban izzadjuk ki a méreganyagokat.

Az Epsom-só mellett ne használj szappant, mert az megzavarja az ásványi anyagok beszívódását és a méregtelenítést is! Próbálj meg egy-két órát pihenni a fürdő után, kivéve, ha ízületi gyulladásai vannak: ilyen esetben mozogjon, amennyit csak tudsz, hogy megakadályozza a vértolulást az ízületeiben! A víz hőmérséklete soha ne haladja meg a 33 C fokot!

Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz kattints az alábbi gombra:

Hirdetés
Megosztás a Facebookon

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Mindenegyben Blog

Kedveld Te is!

Hirdetés