Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Ez a 13 ember vesztette életét a szerdai buszbalesetben. Isten Nyugosztalja őket, egy megosztással adózunk a tiszteletükre!
Mindenegyben Blog - 2020. november 01. (vasárnap), 15:28

Ez a 13 ember vesztette életét a szerdai buszbalesetben. Isten Nyugosztalja őket, egy megosztással adózunk a tiszteletükre! (2. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2020 nov 01

Székely László, a Maros megyei Mikefalva (Mica) polgármestere azt mondta: a gépkocsit a községhez tartozó Désfalván (Deaj) élő, fuvarozással foglalkozó vállalkozó vezette, akinek két gyermeke maradt árván. Az autóban utazott ugyanakkor egy, a községhez tartozó Felsőkápolnán (Capalna de Sus) élő testvérpár és egyikük felesége. A felsőkápolnai áldozatok után három gyerek maradt árván.

 A polgármester elmondta, valamennyien a helyi roma közösség tagjai voltak, és alkalmi külföldi mezőgazdasági munkákból tartották fenn magukat. Szlovéniai munkáról tértek haza, amikor a baleset történt.

Hirdetés
[ ]

A román külügyminisztérium szerdán közölte, hogy befejeződött az áldozatok azonosítása. A tárca az előző nap válságstábot állított fel, mely az azonosításon túl a családok értesítését, a halotti bizonyítványok kiállítását és az áldozatok hazaszállítását szervezte meg.

A sofőr „élőben” közvetített telefonjáról az egyik közösségi portálra, amikor a baleset történt. A lapok feltételezik, hogy egy, a közvetítéséhez fűzött kommentár olvasása vonta el a figyelmét a szembe jövő teherautóról. A frontális ütközésben a kisbusz valamennyi utasa, kilenc román állampolgár vesztette életét. (MTI/Blikk)

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés