MindenegybenBlog

Esküvőre készültek..3 nap múlva esküdött volna Ervin és Móni...temetés lett belőle. Így vette el az életüket az ámokfutó, megszólalt a Nő édesanyja

Tragikus Ámokfutás az Árpád Hídon: Egy Fiatal Pár Élete Tört Derékba

Az Árpád hídi ámokfutó, amellett hogy saját magát megölte, egy gyönyörű, tervekkel teli és szép jövő előtt álló fiatal párnak is elvette az életét. A Blikk információi szerint B. Ervin már eljegyezte Sz. Mónikát, és napokon belül össze is házasodtak volna. A gyászoló hozzátartozóknak az ünneplés helyett most a búcsúztató szervezése és a mérhetetlen gyász maradt.

– "Szombaton lett volna Esztergomban a polgári szertartásuk. Engem nemrég műtöttek, az orvosok pedig direkt úgy időzítették a beavatkozást, hogy a nagy napra már jobban legyek. A baleset előtt éppen a meghívókat kézbesítették a vendégeknek, onnan tartottak hazafelé, amikor letarolták az autójukat" – mondta a könnyeivel küszködve a megtört édesanya. – "Esküvőre készültünk, temetés lett belőle…"

Sz. Mónika édesanyja teljesen összetört, hiszen három nappal az esküvője előtt veszítette el a lányát.

A Fiatal Pár Élete

A fiatalok korábban együtt dolgoztak, de Mónika, aki tehetséges mesemondó és rendezvényszervező, jelenleg egy minisztérium titkárságán vállalt munkát. Két évvel idősebb párja végrehajtó-helyettesként tevékenykedett. Mónika egy korábbi interjúban elmondta, hogy tízéves korában állt először színpadra, és azóta számos sikert ért el, nívódíjban is részesült.

Az erdélyi származású Ervin szülei már nem élnek, augusztus közepén pedig szülőföldjén is összeházasodtak volna szerelmével. A fiatal férfit – akit a Fidelitas közössége is gyászol – éppen a múlt héten hallgatták ki a Schadl-Völner ügyben. A bíróságon a Blikk tudósítója is jelen volt. Ervin azért került a figyelem középpontjába, mert egy tanú őt nevezte meg informátoraként a korrupciós ügyben.

Az Ámokfutás Tragédiája

Szerda reggel a III. kerületben vitték be a zsaruk B. Rolandot, aki elismerte, hogy drogozott. Délután kiengedték, este pedig ellopott egy taxit, amivel a szemközti sávban nagy sebességgel felhajtott az Árpád hídra, ahol két kocsival is összeütközött. A balesetben rajta kívül a fiatal pár veszítette életét. A harmadik autóban egy testvérpár is utazott, akik túlélték a tragédiát. A Blikk egyiküket utolérte, de az illető nem akart nyilatkozni, még mindig a történtek hatása alatt állt.

 

 

2024-07-06 07:02:55 - Mindenegyben Blog