Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Érkezik!Pár óra, és NAGYON DURVA vihar söpör végig az országon! Fülsiketítő Égzengéssel, 90 km /órás széllel, hatalmas FELHŐSZAKADÁSSAL, cikázó villámokkal és JÉGESŐVEL csap le a vihar pár órán belül!!! >> ITT a lista – NARANCS RIASZTÁST ADTAK KI!
Mindenegyben Blog - 2019. október 02. (szerda), 09:29

Érkezik!Pár óra, és NAGYON DURVA vihar söpör végig az országon! Fülsiketítő Égzengéssel, 90 km /órás széllel, hatalmas FELHŐSZAKADÁSSAL, cikázó villámokkal és JÉGESŐVEL csap le a vihar pár órán belül!!! >> ITT a lista – NARANCS RIASZTÁST ADTAK KI! (4. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2019 okt 02

MARKÁNS HIDEGFRONT ÉRKEZIK ZIVATAROKKAL

Hirdetés
[ ]

Szerdán egy markáns hidegfront halad át az országon. A front előterében nyugat, délnyugat felől labilizálódik a légkör. Ennek hatására a késő délelőtti, déli óráktól kezdve előbb a nyugati, délnyugati országrészben, majd délutántól már a Dunántúl egészén és a Duna-Tisza közén, estétől, késő estétől pedig a Tiszántúlon is záporok, zivatarok kialakulására lehet számítani, melyek rendszerekbe is szerveződhetnek. Elsősorban a nyugati, délnyugati országrészben hevesebb zivatarok is kialakulhatnak. A zivatarokat viharos széllökések (általában 70-90 km/h, egy-egy hevesebb zivatar esetén esetleg >90 km/h) lokálisan nagyobb mennyiségű csapadék (20-30 mm), esetleg jégeső kísérheti.

Csütörtökön záporokra, zivatarokra inkább már csak a Dunától keletre lehet számítani, melyek várhatóan a reggeli, délelőtti órákra elhagyják az országot. A hidegfront átvonulását követően azonban már az éjjeli órákban az ország nagy részén megerősödik, főként a Dunántúlon és északkeleten viharossá (60-80 km/h) is fokozódik az északi, északnyugati szél. Csütörtök délutántól kezdve fokozatosan mérséklődik a légmozgás.

2019.10.02. 06:17 Országos Meteorológiai Szolgálat

Kapcsolódó cikkünk
DURVA vihar söpör végig a fél országon! Fülsiketítő Égzengéssel, 80 km /órás széllel, hatalmas FELHŐSZAKADÁSSAL, cikázó villámokkal és JÉGESŐVEL csap le a vihar pár órán belül!!! >> EZEKBEN A MEGYÉKBEN CSAP LE ÓRÁKON BELÜL A DURVA FELHŐSZAKADÁS! >>>>

Szöveges figyelmeztető előrejelzés

Vigyázat, Zivatar Közeleg!

Figyelem! Heves...

Elolvasom a cikket
Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Mindenegyben Blog

Kedveld Te is!

Hirdetés