MindenegybenBlog

Épp most történt: Rohantak a mentők: Közel 8 km-es a torlódás, SÁVZÁRÁS! A helyszínelés jelenleg is tart, a torlódás közel 8 kilométeres! Épp most történt:

Balesetek és torlódások: Rendkívüli közlekedési események 2024. augusztus 16-án

Ma reggel több baleset és forgalomkorlátozás nehezíti a közlekedést országszerte. Az alábbi események befolyásolják a közúti közlekedés biztonságát és folyamatosságát.

M1-es autópálya: Súlyos torlódás Bicske térségében

Az M1-es autópályán, a Budapest felé vezető oldalon, Bicske térségében egy személygépkocsi és egy kamion ütközött össze. A baleset a 32-es kilométernél történt, és emiatt a külső sávot lezárták. Az érintett szakaszon a torlódás már meghaladta a 7 kilométert, így érdemes elkerülni ezt az útvonalat, ha lehetséges.

M15-ös autópálya: Ütközés Rajka térségében

Az M15-ös autópályán, az M1-es autópálya felé vezető szakaszon, Rajka térségében történt baleset. Egy személygépkocsi és egy tehergépkocsi ütközött össze a 9-es kilométernél, emiatt itt is a külső sávot kellett lezárni.

M85-ös autóút: Szalagkorlátnak ütközés Ikránynál

Az M85-ös autóúton, Ikrány térségében, az M1-es autópálya felé egy személygépkocsi szalagkorlátnak ütközött. A 2-es kilométernél a forgalom csak a belső sávon halad, ezért itt is torlódásra lehet számítani.

12-es főút: Baleset Nagymaros és Kismaros között

A 12-es főúton, Nagymaros és Kismaros között egy személygépkocsi fának hajtott. A baleset a 10-es kilométernél történt, ahol a forgalom jelenleg csak félpályán halad.

54-es főút: Teljes útzár Császártöltésnél

Az 54-es főúton, Császártöltés belterületén egy mezőgazdasági jármű rakománya az úttestre borult. A baleset a 73-as kilométernél történt, és az útszakaszt teljes szélességében lezárták. A közlekedőknek azt javasolják, hogy az önkormányzati utakon kerüljék el a területet.

M2-es autóút: Lezárások Göd térségében

Az M2-es autóúton, az M0-s autóút felé vezető oldalon, a 29-es kilométernél lévő Göd csomópont le- és felhajtó ágát lezárták felújítási munkák miatt. A kerülőút a 25-ös kilométernél lévő Dunakeszi/Révdűlő csomóponton keresztül érhető el.

Mosonmagyaróvár: Lezárások a Szent István Napok miatt

Mosonmagyaróváron a Szent István Napok rendezvényei miatt lezárták az 1-es főutat a Magtár utca és a Kápolna tér között. A forgalmat augusztus 21-én az esti órákig elterelik, a terelőutakat táblák jelzik.

További határátlépéssel kapcsolatos információkért érdemes felkeresni a rendőrség hivatalos honlapját: Rendőrség.

Mindenkinek biztonságos közlekedést kívánunk! Ha szeretné azonnal értesülni a közlekedési hírekről, kérjen értesítést a Push értesítések beállítása oldalon.

FOTÓK:ILLUSZTRÁCIÓ!

 

2024-08-16 06:10:03 - Mindenegyben Blog