Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Ennek sokan nem fognak örülni: Fontos bejelentést tett Müller Cecília
Mindenegyben Blog - 2021. augusztus 13. (péntek), 18:34

Ennek sokan nem fognak örülni: Fontos bejelentést tett Müller Cecília (2. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2021 aug 13
Hirdetés
[ ]

Akik szabadságukat vízparton töltik, kerüljék a déli órákban a napozást, hűtsék le magukat, mielőtt a vízbe mennek, illetve semmiképpen ne ugorjanak a vízbe felhevült testtel. Ajánlatos több órát légkondicionált, hűtött helyiségben tartózkodni. A légkondicionálóval felszerelt helyiségek listáját ITT találja, azokat nyitva tartásuk függvényében bárki igénybe veheti. A nagy melegben javasoljuk a lakások árnyékolását, a rolók leeresztését. Szellőztetést éjszakánként végezzünk.

TŰZŐ NAPON PARKOLÓ AUTÓBAN MÉG NÉHÁNY PERCRE SE HAGYJÁK A GYERMEKEKET, HÁZI KEDVENCEKET. HA BÁRKI NAPON ÁLLÓ AUTÓBAN HAGYOTT GYERMEKET VAGY HÁZIÁLLATOT LÁT, AZONNAL HÍVJA A 112-ES SEGÉLYHÍVÓ SZÁMOT.

A hőséget követően jellemzően viharral érkezik az enyhébb időjárás. Érdemes figyelemmel kísérni a meteorológiai szolgálat és a nagyobb tavainknál működő viharjelzőrendszer riasztásait. Ha a tavi viharjelzőlámpák percenként 45-öt villannak, csak a parttól ötszáz méterig szabad vízbe menni, ha 90-szer, akkor ki kell jönni a vízből. Ha a meteorológiai szolgálat vihar miatt riasztást ad ki, érdemes a kisebb cserepes növényeket, kerti bútorokat és szerszámokat fedett helyre vinni. Villámlás esetén a fákat, vizet és vízpartot, magas tereptárgyakat kerülni kell, otthon pedig érdemes kihúzni az elektromos eszközök csatlakozóját a konnektorból. Felhőszakadás esetén kerüljük el a hömpölygő vízfolyásokat, felgyülemlett állóvizeket.

Hirdetés

A hőségre való tekintettel és a WHO ajánlásait követve a tisztifőorvos javasolja az áram- és vízellátás zavartalan fenntartását, a programozott karbantartások elnapolását.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés