MindenegybenBlog

Ennek a 3 csillagjegynek mindig lesz pénze, ne is aggódj, ha egyikük vagy! – Szupertanácsok

Vannak csillagjyegyek, akik végigküszködik az életüket vagy éppenhogy csak megvannak. Mások a kisujjukat sem mozdítják, mégsem csúsznak le anyagilag soha.

Ikrek

Észrevetted, hogy az Ikrek golyóálló fajta? Bármi történik vele, képes újrakezdeni, kidumálni magát. Vállalkozásai bejönnek, ha mégsem, talál valakit,aki kihúzza a pácból. Látszólag könnyed, mégis mindig van pénze valahonnan. Hol költekeziik, mint egy őrült, hol a fogához veri a garast, de nem kerül sosem a híd alá.

Kos

A Kosokról mindenki azt hiszi, mekkora rocksztárok, közben szépen fogukhoz verik a garast, kellőképpen önzőek ahhoz, hogy ne költsék másra a pénzt, sokszor még a családnak sem szívesen adnak. Ráadásul hatodik érzékül van ahhoz, merre induljanak, ahol a pénz van. Hirtelen, nagy energiákkal próbálnakki mindent, gondolkodás nélkül, mégis folyton szerencséjük van pénzügyekben.

Bak

Ő az igazi pénztáros, amit megszerez nem költiel, és előre gondolkodik évekkel. Megérzi a pénz szagát, pillanatok alatt arra fordul. Utál költekezni, ezért mindig van neki. Hogy ad-e az más kérdés. Legfeljebb a házastársának és a gyerekeinek. Baktól ne kérj kölcsön, mert már ott sincs.

[LAPOZAS]

Vagy nagyon van nekik vagy nagyon nincs: Bika (nehezen mozdul, de ha rákerül a pénzkereső pályára, ott is marad, és nagyon megszedi magát, ha viszont szegényesen indul, nehezen vált), Oroszlán (vonzza a pénzt, de eszelősen költ, hol van neki, hol nincs), Szűz (nagyon jól csinál mindent, amibe belefog, de ha az nem a pénzkereset, képes elszegényedni) Rák (a férfiak jól értenek apénzhez, a nők kevésbé, de ők tudnak házasodni), Vízöntő (ha anyagias, lesz neki, ha álmodozó típus, elkerüli a pénz)

A pénztaszítók: Nyilas (egyszerűen nem érdekli), Skorpió (imádja a pénzt, de előfordul, hogy nem talál forrást, és maga nem tudja megteremteni, ha talál, nagyon gazdag lesz), Halak (a leglustább jegy, akkor lesz pénze, ha Bak vagy Kos az ascendense), Mérleg (költi a másét szeretettel)

2018-07-22 08:44:49 - Mindenegyben Blog