MindenegybenBlog

Elképesztő, milyen ütemben fejlődik a csöpp Zente: videón, ahogy lépeget az SMA-s kis hős <3 Nézd meg te is Zente fantasztikus teljesítményét!

Zente Facebook-oldalán adott helyzetjelentést a kisfiú anyukája.

Az SMA-s kisfiú és családja egy horvátországi településen nyaralt, ahol Zente remekül érezte magát. A kisfiú élvezte a vizet, boldogan úszkált a tengerben, az egyetlen negatív élmény az volt, hogy megcsípte őt egy darázs, de szerencsére nem történt nagy baj.

"Minden évben igyekszünk néhány napot egy Zadar melletti kis településen pihenni.Szerencsére ez idén is sikerült. Mint azt a történetbe feltöltött képeken és videóban is láthattátok, Zente fantasztikusan érzete magát. Egész héten csupa mosoly volt! Jókat evett, aludt, és persze úszkált a tengerben. Konkrétan ahogy felébredt azonnal azt mondta: "Anya! Vízbe csücsülök!" 😁🌊🏊‍♂️Egyetlen szomorú esemény adódott csupán. Az első darázscsípés. 😟Szerencsére semmi panaszt nem okozott azon kívül, hogy persze irtó kellemetlen érzés. A csípést követő egy órában 10 percenként eszébe jutott mi is történt és könnyekben tört ki miközben azt ismételgette : "Szegényke Zente, szegényke Zente!!!"Aztán aludt egy nagyot és nyoma sem maradt a sajnálatos esetnek.A fiúk reggel nagy öleléssel és puszival indították a tartalmas hetet, melynek már az első napján valósággal remekeltek! 😍💪

"

.....

2020-08-25 08:25:59 - Mindenegyben Blog