Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Elképesztő luxusotthonát árulja Friderikusz Sándor -2,5 milliárdért. Kattints nézd meg!
Mindenegyben Blog - 2020. május 13. (szerda), 10:06

Elképesztő luxusotthonát árulja Friderikusz Sándor -2,5 milliárdért. Kattints nézd meg! (2. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2020 máj 13

Műsorai mindenkori nézettségi rekordokat döntöttek és évenként közel vagy több mint 400 millió forintos nettó nyereséget termeltek a Magyar Televízió számára. Ezen tévéműsorok készítésére 1990 táján önálló céget hozott létre, majd a további műsorok készítésére újabb és újabb vállalatokat.

1994-ben beválasztották a világ legnézettebb showman-jeinek nemzetközi televíziós szövetségébe.

Hirdetés
[ ]

A Magyar Televízióban 1998 elején ellehetetlenülni látszott a helyzete, ugyanis szakmai szempontjai nem egyeztek az akkori műsorigazgatóval, így elhagyta a közszolgálati tévét. Ezt követően egy ideig az RTL Klub kereskedelmi tévécsatornánál a Meglepő és Mulatságos című műsort készítette, amely szintén nézettségi rekordot hozott a piacosodó hazai televíziózásban. Az RTL Klubtól Friderikusz gyorsan továbbállt, mert másik műsora, Az én mozim folytatásával csak kecsegtették, de nem lett belőle semmi. Így elszerződött egy másik kereskedelmi televíziós csatornához, a TV2-höz, ahol egyaránt volt módja politikai műsorokat (Friderikusz, Szubjektív), illetve szórakoztató műsorokat készíteni (Osztálytalálkozó, Gyerekszáj, Fantasztikus Európa, Világsztárok Friderikusszal), de folytathatta Az én mozim-at is.

2002-től ismét az MTV-nél dolgozott, 2005-ig ő készítette a közszolgálati televízió heti vezető politikai elemző műsorát, A szólás szabadságát. 2005-ben az MTV akkori elnöke kezdeményezte az intézményből való eltávolítását, mert korábban a Népszabadságban egy interjúban alaposan megbírálta az MTV vezetését.

Hirdetés

Ezt követően az ATV televíziós csatornánál dolgozott, a Friderikusz most című műsort szerkesztette és vezette hetente négyszer, 2008. június végéig.

2008-ban és 2010-ben a TV2-n futó Megasztár című tehetségkutató műsorok zsűrijének tagja.

2012. február 29-től az RTL Klubon újraindult Legyen Ön is milliomos! műsorvezetője volt. Október 1-től az induló RTL2-re hozta át a vetélkedőt.[2] Műsorában közszolgálati jelleggel, több adást speciálisan, bizonyos élethelyzetű vagy foglalkozású emberek kerültek a játékosok székébe, így rendőrök, a honvédség alkalmazottai, valamint hajléktalanok is megjelentek.

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés