MindenegybenBlog

Elképedtek a a rajongók – Ő volt Korda György első felesége - Ilyen csodás szépség volt az esküvőjén

Hoppá: Korda György első felesége, akiről kevesen tudnak – 20 évig tartott a házasság, amelyről sokan nem hallottak

A 84 éves Korda György, Magyarország ikonikus énekese és pókerszakértője, még mindig kiváló egészségnek örvend, és aktívan részt vesz a magyar zenei életben. Az évtizedek során hatalmas sikereket ért el, és a fiatalabb generációk is imádják őt és feleségét, Balázs Klárit. A páros rendszeresen lép fel különböző fesztiválokon, ahol a közönség, köztük kamaszok és harmincasok, lelkesen fogadják őket. A Reptér című daluk nemrég került vissza a köztudatba egy TikTok-trend nyomán, új klipjük pedig szintén nagy sikert aratott.

Korda nemrég nyilatkozott arról, hogy egy Kossuth-díj megkoronázná pályafutását, hiszen hosszú évtizedek óta a magyar közönség egyik legkedveltebb előadója. A díjazás gondolatát Vujity Tvrtko is támogatta.

Kevesen tudják, hogy Korda Györgynek volt egy első felesége

Bár Korda György és Balázs Klári 42 éve házasok, a legtöbben nem is sejtik, hogy a táncdalénekesnek korábban is volt egy házassága. 1958-ban, még katonai szolgálata alatt, Kovács Ibolya operettprimadonnával kötött házasságot. Bár ez a frigy csak pár hónapig tartott, hivatalosan több mint 20 évig érvényben maradt.

Egészen addig, amíg 1978-ban Korda meg nem ismerte Balázs Klárit, és az anyakönyvvezető előtt szembesült vele, hogy még mindig házas. Így, mielőtt újra nősülhetett volna, hivatalosan is el kellett válnia első feleségétől.

Ez a ritkán emlegetett epizód érdekes része Korda György mozgalmas életének, amely tele van meglepetésekkel és érdekességekkel, amelyeket a magyar közönség csak lassan fedez fel.

 

2024-09-09 13:47:40 - Mindenegyben Blog