MindenegybenBlog

Elhagyta a felesége Pataky Attilát

Pataky Attila és felesége házassága mélypontra került nyáron: féltékenység miatt Orsi elhagyta a zenészt

Az EDDA Művek ikonikus frontembere, Pataky Attila, nyíltan beszélt arról, hogy házassága idén nyáron komoly próbatétel elé került. A 70 éves zenész elárulta, hogy két nappal a születésnapja előtt egy félreértés miatt felesége, Orsi, elhagyta őt. Az eset hátterében féltékenység állt, amit Pataky most őszintén felidézett a LifeTV-n vasárnap este adásba kerülő Frizbi műsorában.

A féltékenység árnyékában

Pataky és Orsi kapcsolata hosszú évek óta stabilnak tűnt, ami nagyban a közös spiritualitásuknak volt köszönhető. Az énekes gyakran emlegette, mennyire hálás feleségének, amiért vele együtt nap mint nap jobb és türelmesebb emberré válik. Azonban éppen ez a türelem foszlott semmivé, amikor a zenész szinte paranoiásan kezdte megfigyelni felesége viselkedését.

„Arra lettem figyelmes, hogy Orsi egyre többször hagyott magamra a beszélgetések közepén, és telefonálgatott félrevonulva. Ez napokon keresztül így ment” – kezdte Pataky. Egyik nap Orsi azt mondta, hogy felmegy az irodájába, mert valamit otthagyott, de Pataky hallotta, hogy „nagyon csacsogott valakivel.” Ez a helyzet csak fokozta az énekes gyanúját.

A zöldszemű szörny visszatért

A zenész ekkor már nem tudott tovább uralkodni magán. „Megszólalt bennem a régi, vasgyári Pataky: Várjál már, öcsém! Mi folyik itt?” – emlékezett vissza az énekes a műsorban. Pataky ekkor egy monológot zúdított feleségére: „Vegyél már be engem is a dologba, legalább hadd legyek én a harmadik!” – mondta ironikusan, majd hisztérikus Pataky-módra reagált a helyzetre.

Orsi reakciója azonban meglepte az énekest. „Egy ponton az arca megkeményedett, és halkan csak annyit mondott: most valamit nagyon elrontottál...” – idézte fel a fájdalmas pillanatot Pataky.

Meglepetésből félreértés

Mint később kiderült, Orsi valójában egy meglepetés bulit szervezett Pataky 70. születésnapjára, ami számos telefonhívással járt, hogy minden apró részletet megszervezzen. A rengeteg telefonálgatás azonban gyanút ébresztett a zenészben, aki már azt hitte, hogy egy harmadik fél is megjelent a képben. Az iróniája és féltékenysége viszont éppen azt az embert taszította el, aki valójában boldoggá akarta tenni őt.

Pataky Attila beismerte, hogy túlreagálta a helyzetet, és most őszintén beszélt arról, hogy mennyire fájlalja az eseményeket. A házaspár azóta dolgozik kapcsolatuk helyreállításán, de Pataky számára ez egy komoly tanulság volt arról, hogy a bizalom és a kommunikáció mennyire fontos egy házasságban.

2024-10-11 18:14:48 - Mindenegyben Blog