Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
ÉLETBEVÁGÓ!JANUÁR 1-től ÓRIÁSI VÁLTOZÁS jön a háziorvosnál, szakrendeléseken, kórházakban, rendelőintézetekben!! TUDJ RÓLA, mert NAGYON FONTOS! >>>
Mindenegyben Blog - 2021. december 25. (szombat), 10:03

ÉLETBEVÁGÓ!JANUÁR 1-től ÓRIÁSI VÁLTOZÁS jön a háziorvosnál, szakrendeléseken, kórházakban, rendelőintézetekben!! TUDJ RÓLA, mert NAGYON FONTOS! >>> (2. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2021 dec 25

Az omikron vírusvariáns már több európai országban erősen terjed, és ragályosabb az eddigi variánsoknál, ugyanakkor a fertőzés súlyosságának megítéléséről eltérő információk terjednek, mert még nincs kellő számú klinikai tapasztalat.

Hirdetés
[ ]

Továbbra is kérjük az oltatlanokat az első oltás mielőbbi felvételére és a korábban oltottakat a megerősítő felvételére, mert minden variánssal szemben jóval nagyobb a védelem az oltással, mint anélkül. A kiemelt kórházi oltópontokon az ünnepek alatt is van lehetőség akár első, akár megerősítő oltásra előzetes időpontfoglalással. Januárban pedig több oltási akció is lesz a kórházi oltópontokon és a járási székhelyek szakrendelőiben, amikor ismét előzetes időpontfoglalás nélkül, helyszíni regisztrációval lehet majd kérni az oltást.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés