MindenegybenBlog

Éjszaka rendőrök vitték el Győzikét - de nincs nyoma intézkedésnek

Rendőrségi Közjáték: Győzike és a Zuglói Lakópark Esete

Győzike állítólag rendőri kísérettel hagyta el egy zuglói lakóparkot. A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) azonban nyilatkozott az esetről.

A Blikk.hu információi szerint a rendőrök elszállították Győzikét, miután a szomszédok kedden éjjel riasztották a hatóságokat. Azonban a BRFK később cáfolta, hogy intézkedtek volna aznap éjjel a helyszínen.

A Gáspár családnak Salgótarján mellett Budapesten is van egy lakása egy zuglói lakóparkban. Az egyik szomszéd elmondta, hogy Győzike és barátai nagy felfordulást okoztak kedden este.

„Már órákkal előtte láttuk, hogy mennyi vendég érkezik Győzőék lakásához. Ott volt többek között Baukó Éva és a Power of Love-ban szereplő Imre is. Zenészek is érkeztek és hatalmas bulit tartottak. Nem tudom, mit ünnepelhettek, de tőlük zengett az egész ház. A lakók nagyon bosszúsak voltak” – mesélte a szomszéd, hozzátéve, hogy a buli később az utcán folytatódott.

„Kis idő múlva megérkezett egy rendőrautó két egyenruhással, majd rövid beszélgetés után beültették Győzőt az autóba, és elhajtottak vele” – tette hozzá.

A portál megkereste a Gáspár családot és a rendőrséget is az üggyel kapcsolatban. A család nem kívánt nyilatkozni, míg a BRFK Kommunikációs Osztálya cáfolta, hogy aznap éjjel intézkedtek volna a lakóparkban.

2024-06-27 17:09:34 - Mindenegyben Blog