MindenegybenBlog

„Egymást ölelve haltak meg” – nyilatkozott a Titan áldozatainak családja

„Egymás kezét fogva haltak meg” – nyilatkozott a Titan áldozatainak családja

egy szörnyű baleset történt néhány napja, amikor egy Titan nevű tengeralattjáró elindult megnézni a híres Titanic roncsait. Az utasok között volt egy 48 éves milliárdos, Shahzada Dawood és a tizenéves fia, Suleman Dawood, aki csak azért ment el az apjával a víz alá, mert az apja kérte.

A család közleményt adott ki, amelyben elmondta, hogy mélyen gyászolják Shahzadát és drága fiát, Sulemant, akik a legendás Titanic maradványainak megtekintésére indultak a tenger fenekén. Próbálnak megbarátkozni azzal a gondolattal, hogy az alázat és az emberség példaképei voltak, akiket hátrahagytak, és abban reménykednek, hogy apa és fia egymás mellett nyugszanak. A rendelkezésünkre álló információk szerint úgy tűnik, hogy a tengeralattjáró túl mélyre merült, mint amennyire engedélyezve volt neki, és a nagy nyomás miatt összeomlott, megölvén az öt embert a fedélzetén.

Mély fájdalommal gyászoljuk Shahzadát és szeretett fiát, Sulemant, akik útnak indultak, hogy meglátogassák a legendás Titanic maradványait a tenger mélyén. Megpróbálunk megnyugvást találni az alázat és emberség örökségében, amelyet hátrahagytak, és vigaszt találunk abban a hitben, hogy apa és fia egymás kezét fogva adták át a lelküket!” – idézte a gyászoló család közleményét a Mirror.

2023-06-25 17:07:31 - Mindenegyben Blog