MindenegybenBlog

Egymást ölelő testvérpár holttestét húzták ki a vízből a strandon - újabb szörnyű tragédia

Egymást ölelő testvérpár holttestét húzták ki a vízből a strandon - újabb szörnyű tragédia

 

Egy rettenetes tragédia rázta meg a Holdsworth Parkot és az egész Sanford közösségét. A 17 éves Tavayne Weir és a 16 éves D'andre Graham mostohatestvérek, akik mindent együtt csináltak, együtt is vesztették életüket. Július 7-én este a fiúk titokban meglógtak otthonról, hogy a Mousam folyónál fürödjenek a népszerű Holdsworth Parkban, annak ellenére, hogy a park már zárva volt.

A két fiú nem tért haza a megbeszélt időpontra, ezért a szüleik aggódva értesítették a rendőrséget. A hatóságok éjfél körül találták meg a testvérek holttestét a folyóban, egymásba kapaszkodva, ahogy mindig is tették életük során. A tragédia mélységesen megrázta a közösséget, különösen, mivel a testvérek közötti mély kötődést mutatja az is, hogy még a haláluk után is egymást ölelve találták meg őket​ (Peoplemag)​​ (Lewiston Sun Journal)​.

Tavayne és D'andre gyermekként érkeztek Jamaicából, és amikor szüleik összeházasodtak, hivatalosan is testvérekké váltak. Az életük szorosan összefonódott, közös terveik között szerepelt, hogy DoorDash futárokként dolgozva támogassák családjukat. A fiúk különleges testvéri kapcsolatát méltatták a közösségben, ahol mindenki megdöbbenéssel fogadta a halálhírüket​ (NewsBreak)​.

A tragédia után a helyi közösség összefogott, hogy támogassa a gyászoló családot. Egy GoFundMe kampányt is indítottak, hogy segítsenek a temetési költségek fedezésében. A rendőrség jelenleg is vizsgálja az eset körülményeit, bár az első jelentések szerint nem gyanítanak idegenkezűséget, és a haláleset valószínűleg baleset következménye​ (Lewiston Sun Journal)​​ (NewsBreak)​.

A Sanford közösség és a Sanford High School diákjai, tanárai mély gyászban vannak, és támogatást nyújtanak egymásnak ezekben a nehéz időkben. A fiúk emléke örökre velük marad, és közösen dolgoznak azon, hogy a család és a barátok méltó módon búcsúzhassanak tőlük.címlapfotó:illusztráció!

 

2024-07-17 06:45:30 - Mindenegyben Blog