MindenegybenBlog

Egy ország imádkozik a Jóban Rosszban színésznőjéért aki a kisfiával autóbalesetet szenvedett

 

Sallai Nóra, a magyarok egyik kedvenc művésznője, súlyos autóbalesetet szenvedett pénteken Alsónémediben. A 44 éves színésznő ötéves kisfiával utazott, amikor a baleset történt, és mindketten súlyosan megsérültek. Jelenleg állapotuk válságos, amiért egy egész ország aggódik, és együtt imádkozik a család felépüléséért.

Sallai Nóra számos okból lett a magyar közönség egyik kedvence. Tehetségét és sokoldalúságát bizonyította a „Jóban Rosszban” című magyar sorozatban, ahol Mónika nővérként szerepelt. Emellett szinkronszínészként is kiemelkedő munkát végzett: ő kölcsönözte a hangját az új „Star Wars” filmek főszereplőjének, Rey-nek. Szinkronszínészként számos népszerű sorozatban is hallhattuk, többek között a „Vámpírnaplókban,” a „Szulejmánban,” az „Így jártam anyátokkal”-ban, és az „Amerikai Horror Story”-ban.

Nóra színházi karrierje is figyelemre méltó: olyan színpadokon lépett fel, mint a Pesti Magyar Színház, a Karinthy Színház, a Szegedi Nemzeti Színház és a Thália Színház. Az egész ország bízik benne, hogy tehetséges művésznőként hamarosan újra színpadra állhat és folytathatja sokoldalú pályafutását.

Így segíthetünk a színésznőnek

Október 2-án, szerdán a Westend Bevásárlóközpontban (a Hervis mellett) 12-18 óra között van lehetőség véradásra. Amennyiben ez az időpont nem megfelelő, október 3-án ismét várják az önkéntes véradókat a Duna Plázában, a posta mellett.

Az irányított véradás során az alábbi adatokat kell megadni:

Kéméndi Sallai Nóra részére

tajszám: 086 162 010

2024-10-01 14:45:52 - Mindenegyben Blog