Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Egy elvált férfi 20 tanácsa minden házas embernek! Sok igazság van benne!
Mindenegyben Blog - 2017. november 02. (csütörtök), 16:59

Egy elvált férfi 20 tanácsa minden házas embernek! Sok igazság van benne! (3. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2017 nov 02

Légy sebezető…

Akard megosztani a félelmeidet és az érzéseidet és ismerd el könnyen, ha hibázol.

Légy teljesen őszinte

Ha bizalmat akarsz, akkor MINDENT meg kell osztanod…még az olyanokat is, amiket nem szeretnél. Bátorság kell a szerelemhez, hogy teljesen megnyisd a szívedet és beengedd a nőt, miközben nem tudhatod, hogy tetszeni fog e neki, amit talál majd…

Ez a bátorság segít majd neki, hogy teljes mértékben szeretni tudjon, a sötét oldaladat is ugyanúgy, ahogy a jót. DOBD EL AZ ÁLARCOD… Ha úgy érzed, hogy álarcot kell hordanod a közelében, hogy állandóan tökéletesnek tűnhess a szemében, soha nem fogod megtapasztalni mi is az igaz szerelem.

Fejlődjetek együtt

Az állóvíz a malária melegágya, az áramló mindig hűs és friss. A sorvadás egy természetes folyamat, ha nem használod az izmaidat, ez igaz a párkapcsolatra is. Találjatok közös célokat, álmokat, amelyekért küzdhettek.

Hirdetés
[ ]

Ne aggódj a pénz miat

A pénz egy játék, találjátok meg a módot, hogy együtt csapatként nyerjétek meg. Az nem segít, ha a csapattársak harcolnak. Találjátok ki, hogy hogyan aknázhatjátok ki az erősségeiteket, hogy nyerhessetek általa.

Bocsáss meg hamar…

És ahelyett, hogy a múlt terheit cipelnéd, koncentrálj a jövőre. Ne engedd, hogy a múlt túszul ejtsen. A múltbéli hibákon rágódni, bárki is követte el, olyan mintha a házzaságotokat egy súlyos horgony tartaná vissza, az áramlástól. A MEGBOCSÁTÁS FELSZABADÍT. Oldd el a horgonyt és mindig válaszd a szerelmet.

Mindig válaszd a szerelmet

MINDIG VÁLASZD A SZERELMET. Végeredményben ez az én egyetlen tanácsom, amire szükséged van. Ha ez lesz a döntéseid vezérelve, nem jöhet semmi, ami veszélyeztethetné a házasságodat. A szerelem mindenek felett áll.

A házasság nem csak „boldogan élünk, amíg meg nem halunk”. Tenni kell érte. Az elhatározás, hogy együtt fejlődtök tovább és az akarat, hogy mindig a legtöbbet hozzátok ki a kapcsolatból, segít kiállni majd az idő próbáját.

Az erőfeszítések árán megőrzitek majd a boldogságot. A házasság hullámvasút. Fogadd el az összes időszakát, tanulj mindenből és szeresd az összes tapasztalatot, amelyek az erőt és a helyes látásmódot biztosítják, hogy építkezhess belőle. Lépésről lépésre.

Hirdetés

Vannak leckék, amiket nehezen tanultam meg. Vannak, amelyeket túl későn. De ezek a leckék visznek engem előre. Az igazság az, hogy imádtam a házas életet és idővel újra megházasodom és amikor így lesz, olyan alapot építek neki, hogy bármilyen vihart és bármennyi időt képes legyen kiállni.

Ha ezt olvasod és okulsz a fájdalmamból, oszd meg azokkal a fiatal férjekkel, akiknek a szíve még tele van reménnyel és azokkal a párokkal, akik elfelejtették, hogyan kell szeretni.

Lehet lesznek köztük olyanok, amilyen én is voltam és ezek a kemény áron szerzett leckék, talán ébresztenek bennük valamit, ami segít megérteni számukra, hogyan legyenek olyan férfiak, amilyet a párjuk megérdemel.

Férfiak – ez a ti feladatotok: legyetek hősies szeretők. Nincs ennél nagyobb kihívás és nincs ennél nagyobb díj. A párotok megérdemli ezt. Legyetek olyan férjek, akikről a feleségük csak büszkén tud majd beszélni.

Forrás: otletdivak.com

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés